Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit lehet fogyni, ha...

Mennyit lehet fogyni, ha valaki 10 napig csak vizet iszik és csak gyümölcsöt / zöldséget eszik, emellett pedig tornázik?

Figyelt kérdés
Igazából a nővérem most ezt akarja csinálni. A felesleget le akarja magáról tornázni. Én furcsának tartom az ötletet. Szerintetek sikerülhet neki?

2015. szept. 1. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9# igazad van, ezzel tényleg butaságot írtam, de valóban vannak zsírban oldódó vitaminok. Minden esetre az ilyen fogyókúrát továbbra sem tartom jó ötletnek, inkább hosszú távra tervezett táplálkozást módosítanék, és az alkatomnak megfelelő sporthoz kikérném szakember tanácsát. Én is fogytam már le zöldséggel és kefírrel mert kivették a vakbelem, de utána szépen vissza is jött a versenysúlyom.

Ezért kérdeztem, hogy a 10. nap után mi a terve, mert kizárt, hogy terv nélkül megtartsa amit addig leadott.

2015. szept. 1. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, világos, az összes többiben igazad volt.
2015. szept. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!