Mi különbség a homogénezett, ill. élőflórás tejföl között? Melyik az egészségesebb?
kedves kérdező! mi itt elbeszélgetünk az élőflóra lényegéről,de Te még mindig nem tudod milyen tejfölt vegyél.Szóval vegyél bátran, többfélét kóstolj meg, majd rátalálsz az igazira. azt ajánlom, hogy 20%-ost vegyél, mert a zsír az ízek vivőanyaga, vagyis minél alacsonyabb
egy termék zsírtartalma, annál szegényebb az élvezeti értéke.Szóval minden tejföl egészséges de van jó és van jobb tejföl is.
üdv-tejes-
Szia! csak most tudok válaszolni, most nyitottam ki a gépet, szóval a frissföl és a farmföl nem igazi tejföl,
a tej zsírját kivonják, és növényi zsírral helyettesítik.
ez olcsóbb, mint a valódi tejföl, de azért ez sem ártalmas az egészségre.
én, mint tejes, nem fogyasztok sem permeátumos tejitalokat sem növényi zsiradékos termékeket, pedig mi is gyártunk.
üdv és jó egészséget.
-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!