Mi különbség a homogénezett, ill. élőflórás tejföl között? Melyik az egészségesebb?
élőflórásban bacik vannak
a homogénezés azt jelenti, hogy a zsírcseppek eloszlása egységesebb
szia! minden savanyított tejtermék "élőflórás" mert különféle élőkultúrákkal beoltják.
a homogenizálás valóban a zsír egyneműsítése, vagyis egyenletes eloszlatása.
üdv-tejes-
mondom, hogy mindenben van, csak a danon úgy reklámozza az élőflórát, mintha ő találta volna föl.
minden joghurtban, tejfölben, kefírben van, bárki gyártja.
-tejes-
a hőkezelés valóban nem tesz jót az élőflórának.de alapból benne van, csak "módosul"
a mi technológiánk nem magashőkezelésű, ezért tényleg élőflórás, de ezt külön nem hangsúlyozzuk, mert így természetes.
"hőkezelt joghurtutánzatokban élőflóra??? kétlem"
Mi a macskafarkával lehetne másképp a kefírt yoghurtot előállítani? Azt még mindíg a baktériumok végzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!