Ti hányszor esztek egy nap?
Figyelt kérdés
Én 3-szor. Múltkor nekem estek, hogy az nem éppen kevés... Akkor hányszor kéne enni? Reggel csak meg este? 170 cm vagyok és 53-56 kg között mozgok, attól függ a ciklusom hányadik napján vagyok.2017. szept. 1. 12:00
11/21 anonim válasza:
4-5 kisebb adaggal szoktam enni, minden más nagyon megterhelő a gyomromnak és azonnal puffadok tőle (IBS-em van). Ha pedig nagyon jóllakok, utána napokig minden bajom van. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete, ahogy előttem is írták, ki kell tapasztalni.
12/21 anonim válasza:
Reggelizek 6-kor. 9-kor eszek egy kis gyümit. Ebédelek 12-ben. 15-kor eszek egy kis gyümit (van a kertben rengeteg szeder, körte, dió is érik már, szilva, alma), és vacsorázok 8kor.
13/21 anonim válasza:
Mikor hogyan.
3 minimum, de inkább 5-6 (éjszaka meg ha van kedvem, plusz mégegy) :D
14/21 anonim válasza:
Általában 5x. Reggeli, ebéd, vacsora plusz tízórai, uzsonna. Utolsó kettő általában csak nasi (gyümölcs vagy olajos mag).
Nincs olyan, hogy hányszor "kell". Annyiszor kell, ahányszor éhes vagy!
15/21 anonim válasza:
3-5x.
Annyiszor egyél, ahányszor jól esik, de tartsd a súlyod.
16/21 anonim válasza:
Ötször kellene, kisebb adagokat. Igyekszem tartani, de van hogy kimarad 1-2 étkezés. A napi 2 hihetetlenül megterheli az emésztőrendszert.
17/21 A kérdező kommentje:
Azt is megkaptam már, hogy 55 kg nem kevés... Szerintem 170 cm-hez ideális.
2017. szept. 2. 16:02
18/21 anonim válasza:
Igen, ideális, de még a 60 is az lenne.. ne hallgass rájuk, bárki is mondja, Biztos csak a rosszindulat meg irigység beszél belőlük.
19/21 Metionin válasza:
3-4 alkalommal. 9-10 körül reggelizek, délután 3 körül ebédelek, este 6 körül vacsorázok és 9 körül vacsorázok még egyet :D (ez időnként kimarad). Ezekből a 3 és 6 óráa főtt kaja, a többi müzli, szendvics,lecsó, ilyesmi.
Napi 3x enni tök normális.
20/21 anonim válasza:
170/55 az teljesen jó. Látod? Nem tudják, mit beszélnek, ne rájuk hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!