Vegán, IR, szálkásító étrendhez jó receptek?
Az előzőnek természetesen nincs igaza. Facebookon csatlakozz a vegán csoportokhoz, nagyon sok inzulinrezisztenciával szenvedő és gyógyult van közöttük. Ha tudsz angolul, akkor az interneten is olvasgathatsz recepteket, nézhetsz videókat ebben a témában.
De ha itt akarsz válaszokat kapni, nyugodtan írj nekem üzenetet, amint lesz időm, válaszolok.
Az IR nem egyenlő a cukorbetegséggel, kedves első. Eddig sem ettem cukros, vagy állati eredetű dolgokat, mivel vannak egészségesebb megoldások helyettük, nem is haltam éhen.
Kettes, köszönöm, írni fogok. Sok csoportban benne vagyok, de elkerülte a figyelmemet, hogy IR-esek és/vagy diétázók is lennének. Nem nagyon van időm főzni, legtöbbször készen vásárolok, de ezen szeretnék változtatni, viszont neten nem találtam semmit, ezért tettem föl itt kérdést.
Vegán inzulinrezisztenciást sem láttam még sosem :D
Csak kíváncsiságból, hogyhogy IR-es vagy?
Amúgy hogy válaszoljak is: falafel, szójafasírt ( a szójakockát beáztatod, zöldségaprítóban megfuttatod, majd úgy készíted el, mint a darált húsos fasírtot. Csak tojás helyett akkor használj őrölt lenmagot)pl. vegán.
Van egy pinterestes vegán gyűjteményem, innen is nagyon szeretek válogatni. Ha kell, elküldöm privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!