Mit szóltok egy ilyen szálkásító étrendhez?
Figyelt kérdés
R: rántotta 4db. tojásból (sárgájával együtt), 50g csirke és paradicsom, paprika
T: 2 tk. kenyér 100g csirke és paprika
E: 200g csirke + 100g rizs + zöldség
U: edzés után 2 adag nitro pure whey
V: rántotta 4 tojásfehérjéből és 2 sárgájából, 50g csirke + paradicsom, paprika
lefekvés előtt 100g túró.
ezek szerint elég minden tápanyagból nem?
70 kg vagyok, 175 cm. Lehet még korán van szálkásítani, de ilyen súly mellett sem vagyok még igazán kieresedve és a kockák se láthatóak alapból a hasamon, magas a testzsírszázalékom, de nem is ez az alap baj, hanem pénzügyileg most nem tudom megoldani a tömegnövelést már egy ideje csak stagnáltam mert nem tudok eleget kajálni hozzá, így erre az elhatározásra jutottam, hogy leszálkásodom és majd utána tömegelek.
2013. máj. 27. 00:13
1/1 anonim válasza:
Az alapanyagok jók, de kicsit tévedésben vagy. Pont, hogy a szálkásítás drágább, mivel itt 2,5-3g x ttkg fehérje kell, míg a tömegeléshez elég 2g x ttkg. Szálkásításnál a ch 1-2g x ttkg, míg tömegelésnél ez több, mert 4-6g xttkg, de a fehérje a drága, tehát az dönti el. A ch az filléres dolog. A zabpehely, rizs is olcsóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!