Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány tojást tudsz egyszerre...

Hány tojást tudsz egyszerre megenni?

Figyelt kérdés
Főtt tojásból én nem sokat, de rántottából vagy tükörtojásból nekem bemegy 8-12.
2017. júl. 25. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam (sőt, évek óta igyekszem visszafogni magam), de 8 tojást sokszor ettem már, bár sosem önmagában, mert kalóriában ez nagyon kevés ebédre, máskor pedig már nincs rá keret, túl könnyen összejön a max. fehérje (ennek fő oka, hogy szeretem a tojást, de mással is könnyen jön).

Kvázi bármilyen formában bemegy 8, azt hiszem, legalábbis ha a fehérje nem felveretlen nyers, az nem vonz és hátrányos is.

Rántottából azért nem élveznék 8-at, megunnám, bár ha lenne mivel feldobni, egész OK lenne. De nem ideális, inkább töltött vagy főtt vagy lágy tojásból eszem ekkora mennyiséget.

Ha MUSZÁJ lenne, bizonyára bemenne 20, de szerintem már nem esne olyan jól (főleg a gondolat, hogy elrontom a fehérjebevitelemet, erre érzékeny vagytok mindkét irányban), bár ki tudja? De jó eséllyel túl jóllaknék, a tojás azért laktat rendesen. Nekikészülve (úgy értem, kicsit kiéhezve) lenne csak igazán jóleső.

2017. júl. 25. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
struccból egyet sem
2017. júl. 26. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem próbálgattam igazán a határokat, általában kettőt eszem egyszerre.
2017. júl. 26. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

8-12? Gaston te vagy az? xD

Nem de komolyra véve szerintem 4 volt a max egyszerre.

2017. júl. 26. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fiú, vagy férfi vagy. 8-12? Nálam a max. asszem' 4 volt. De én nő vagyok. Bár én is tudok sokat enni. Tojásból elég annyi. Friss kenyérrel. Meg is kívántam.
2017. júl. 26. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Főtt : 2

Sült: 3

2017. júl. 26. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

4-et.

52kg

2017. júl. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!