Hány tojást tudsz egyszerre megenni?
Nem próbáltam (sőt, évek óta igyekszem visszafogni magam), de 8 tojást sokszor ettem már, bár sosem önmagában, mert kalóriában ez nagyon kevés ebédre, máskor pedig már nincs rá keret, túl könnyen összejön a max. fehérje (ennek fő oka, hogy szeretem a tojást, de mással is könnyen jön).
Kvázi bármilyen formában bemegy 8, azt hiszem, legalábbis ha a fehérje nem felveretlen nyers, az nem vonz és hátrányos is.
Rántottából azért nem élveznék 8-at, megunnám, bár ha lenne mivel feldobni, egész OK lenne. De nem ideális, inkább töltött vagy főtt vagy lágy tojásból eszem ekkora mennyiséget.
Ha MUSZÁJ lenne, bizonyára bemenne 20, de szerintem már nem esne olyan jól (főleg a gondolat, hogy elrontom a fehérjebevitelemet, erre érzékeny vagytok mindkét irányban), bár ki tudja? De jó eséllyel túl jóllaknék, a tojás azért laktat rendesen. Nekikészülve (úgy értem, kicsit kiéhezve) lenne csak igazán jóleső.
8-12? Gaston te vagy az? xD
Nem de komolyra véve szerintem 4 volt a max egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!