Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti végig bírtok enni 3 fogást?...

Ti végig bírtok enni 3 fogást? Úgy alapból, mennyit tudtok, szoktatok megenni egyszerre reggelire, ebédre, vacsorára?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:

3 fogast max hetvegen, vendegsegben, vagy unnepnap szoktam enni.

hetkoznap ha dolgozom akkor 3x eszek, reggelire valami szendvicset, aztan valami foetelt, a ceg adja.

2014. nov. 13. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Akár 10 fogást is, csak oda kell figyelni, hogy egy-egy fogásból mennyit eszel. Másrészt nem a munkahelyen, max. fél óra ebédidő alatt!!!

Ahogy a kínaiak, japánok, stb. stb. tálcára kismillió kis apró csészébe odaraknak 20-30 féle kaját, mártást, egyebeket, és mindegyikből csak csipegetnek...

2014. nov. 13. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Áltaában elég nagy adag főétet eszek, főleg ha volt leves is előtte (kb heti3x), akkor desszert már nem fér bele, ha van otthon (szintén kb heti3x, attól függ, mikor mit van kedvem/időm főzni), akkor nem tudom már megenni, inkább pár óra múlva, uzsonnának fogyasztom el. Szóvl nem, áltlában nem eszek 3 fogást, főleg azért, mert túl nagyok az adagok.
2014. nov. 13. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én általában csak főételt eszek, mert azzal is tökéletesen jóllakok. Eleve nem vagyok nagy étvágyú, inkább kisebb adagokat szoktam enni többször. Nagyon ritkán szoktam csak enni levest a főétel előtt, de általában a leves is úgymond főétel szokott lenni nálunk. Egy jó tartalmas bableves nagyon laktató.
2014. nov. 13. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha levest eszem, akkor második fogásból már csak minimálisat tudok enni, de a desszert az mindig lemegy. :-)

Reggelire max 1 zsemle vagy kifli és tejeskávé, kakaó, este szintén csak teával, de akkor van hogy kettő kifli vagy zsemle is lemegy. Délután szoktam gyümölcsöt enni.

2014. nov. 13. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem,többnyire csak főételt,esetleg leves+főétel de ezt már ritkán.
2014. nov. 13. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem bírom végigenni a háromfogásos menüt.Vagy egy tartalmas leves, utána valami könnyű édes tésztaféle, de kevés.

Vagy egy rendes főétel, utána esetleg egy falatka süti, csak az édes íz miatt.

2014. nov. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!