Zsíroskenyérből mennyit tudtok egyszerre megenni? Jó friss kenyér, és sertészsír. És szeretitek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 20:26
1/6 anonim válasza:
15 deka zsír tuti megy, kenyérből alapból semmi, de ha ki akarok lengeni, akármennyi, nem laktat kicsit sem, épp inkább éhesebb leszek tőle. Gyerekkoromban bevágtam fél kilót is egyes reggeleken.
2/6 anonim válasza:
1 fél kilós kenyér kisebb szelete, vékonyan megkenve. Én szeretem, de valamiért mégsem. Kissé bonyolult megfogalmazni, eszembe jut, megkenem a kenyeret, és mégsem tudom megenni. Passz, hogy miért.
3/6 szaszaa11 válasza:
6-8 termetes darabtól lakom jól.
Fura, mert útálom a zsír ízét, de lilahagymával, kis erőspaprikával imádom a zsíroskenyeret.
4/6 anonim válasza:
Én csak azt a zsírt eszem meg amiben husi volt sūtve, de akkor arra éjjel nappal rájárok. Egyszerre 2, 3 szelet megy le
5/6 Joe.38 válasza:
Akar 4 szelet friss és jó kenyer , zsíros kenyer sok hagymával Esetleg a kenyer megpiros paprikázva. De valoban a legjob a kisült azaz húsból kisült zsir azaz igy ebből kent zsíros kenyér. Szeretem. Komoly kaja azaz van benne kalória. Neha kell. :-) Ja nyáron kovi ubi is melle.
6/6 anonim válasza:
kisutott kolbasz zsir, jujj de milyen finom, hagymaval
de a libazsir is meno
egy baj van csak, hogy egyszer ketszer jollakok zsiros kenyerrel aztan 3 honapig ne is lassam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!