11/18 A kérdező kommentje:
Jo csiposen szeretem es legyen egy kicsit ragos. :)
2017. júl. 20. 12:31
12/18 anonim válasza:
Egyik legjobb étel!
Nem ide tartozik de leirom ha nem gond.
Anno ugy 8-10 eve voltunk nyaralni és pacalt kértem az étterembe(hozzá teszem 7-8 esetleg 9 éves lehettem) kihozta a pincér.. én elég rövid idő alatt meg is ettem (nagy adagot kértek anyáék nekem)!
Igy utolag elmondásuk szerint az összes pincér azt figyelte hogy megettem a pacalt na meg azt hogy az egészet.😂😅
13/18 anonim válasza:
Én is szeretem. Pacalpöri meg pacalleves nyami :D
25/N
14/18 anonim válasza:
Én szeretem, mondjuk nem lány vagyok hanem nő.
15/18 anonim válasza:
En srac vagyok es megsem szeretem
16/18 anonim válasza:
Mert büdös!!!! Egyszer apám főzött nálunk, még az erkélyen is öklendeztem tőle. Át kellett takarítanom az egész házat ecettel, hogy elmenjen a szaga. Két napig rá se tudtam nézni semmilyen kajára, kifordult a gyomrom. Ráadásul úgy néz ki, mint a frottír törölköző. Pedig vidéki vagyok...
18/18 anonim válasza:
Én kipróbáltam, kíváncsiságból. Teljesen nyitottan álltam hozzá, de egyszerűen annyira undorító az az étel hogy nem lehet megenni. Pár falatot sikerült, azt is centinként. Semmi jó íze nincs, sima bőrszerű mállott szar az egész, nem is értem kinek jutott eszébe hogy az kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!