2/18 anonim válasza:
Ezt honnan szeded?
Én lány(nö) vagyok, de szeretem, a páromat meg (férfi) ki lehet vele zavarni a világból, képtelen megenni.
De az ismeröseim közt is minden nö szereti, a férfiak egyrésze meg nem.
3/18 anonim válasza:
Sokan nem szeretik, mert nem túl gusztusos amiből van /gyomor,bél../ ránézésre sem valami bíztató!
Lehet finom, de én nem bírnám megenni!😣
4/18 anonim válasza:
Ez nem a nemtől függ, hanem inkább attól, hogy ki hol nőtt fel. A vidékiek általában jobban hozzá vannak szokva az ilyen dolgokhoz, mint a városiak.
5/18 anonim válasza:
A pacal sosincs bélből, csak gyomorból.
7/18 anonim válasza:
Sokan nem szeretik a férfiak közül sem. Elég megosztó étel. Általában vagy utálja, vagy imádja valaki. Én egyébként több nőt ismerek, aki szereti, mint férfit.
8/18 anonim válasza:
És amikor a kolbászt vagy a virslit eszitek, ezek sokszor sertés- vagy juhbélbe vannak töltve, akkor azt van gusztusotok lenyelni? Én a tyúk agyát is megeszem.
9/18 anonim válasza:
Én szeretem a pacalt. :)
A velős pacalt is meg a csülkös pacalt is.
Apukám nagyon finomra tudja csinálni őket bográcsban. :)
29/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!