Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak/nők, akik valóban szeretik a párjukat miért lépnek félre? Mivel ismerettségi körömben ez ritka, ezért kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak erről.
Én egyetlen elfogadható indokot tudok erre, ha valamiért nem lehet a párnak gyereke, és örökbefogadni vagy lombikprogrammal próbálkozni nem akarnak, valaki meg bevállalja, hogy lemond a születendő gyerekről a javukra.
Ha ilyen nincs, akkor úgy gondolom, a megcsaló fél nem szereti igazán a párját.
Én sem értek az elsővel egyet, egy gyerek nem ok erre, én egy gyerekért sem lennék képes mással lefeküdni, ha valóban szeretem a párom. Ráadásul a gyerek életem végéig emlékeztetne arra, hogy mit tettem, ha már az egyik lemond a másik javára a gyerekről (és nem akarok kórházi körülményeket) akkor pipettával benyomnám az anyagot vagy ilyesmi, de nem egyeznék bele a szexbe.
Elárulok egy titkot: a béranyaság sem úgy zajlik, hogy a férfi lefekszik a nővel, hanem kórházi körülmények között termékenyítik meg.
Úgyhogy szerintem aki megcsalja a párját a kizárt, hogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!