Miket szoktatok vacsorázni?
Déli maradékot
Úgy főzünk, hogy vacsorára is jut.
Hogy ez egészséges-e? Nem tudom, de még semmi bajunk... :)
Én általában este főzök 2 napra mert férjem akkor van itthon addig tud a gyerekkel foglalkozni nem kell ezt is összeegyeztetnem napközbe.
Ha meg másnap ebédre esszük meg amit főztem akkor vacsira vagy szendvicset legyen meleg vagy hideg, virsli, tojás, esetleg mirelit pizza néha, de főképp szendvicset szoktunk legtöbbször.
Tegnap hideg dinnye volt
De ebédről ha marad
Pizza
Szendvics hideg/meleg
Esetleg sajt, szolo, keksz
Joghurt
Péksüti
Én általában ebédre főzök, ha marad belőle, akkor azt, ha nem, akkor hideget. Pékségből finom pékáru, vaj, sajtok, felvágott, zöldségek felszelve, esetleg kemény tojás, körözött, és mindent kipakolunk az asztalra, válogatunk magunknak :)
Néha csinálok rántottát, bundás kenyeret, vagy bármi ilyen párperces "meleg" kaját, télen a hideg estéken tejbedarát, nekünk az tipikus téli vacsi :)
Ma egyébként pont maradt lecsó, mert nagyobb adagot csináltam. Én azt ettem, párom szendvicsezett.
Semmit, de régebben általában rántottát vagy más tojásételt ettem, ahogy ebédre is :) De a jégkrém is gyakori volt, bár az nálam szintén szinte kizárólag tojásból van.
Vagy maradék vagy friss zöldségételt (sokszor este bográcsozunk), krumplit (mert az is fő bográcsban s nehéz ellenállni neki vajjal, sóval)...
Manapság pár szem szedret eszem, de azt nem nevezem vacsorának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!