Miket szoktatok vacsorázni, és hány órakor?
Főttet ritkán, mert általában főtt ételt ebédelünk.
ha mégis meleg, akkor melegszendvics, pizza (én sütöm).
ezeken kívül szendvicset, amire próbálok házilag készíteni
májpástétomot, tojáskrémet, körözöttet ilyesmiket.
6 óra, fél hét kürül vacsorázunk.
7-8 között szoktunk vacsorázni.
Főtt ételt akkor, ha ebédről marad, de annyi nem, hogy az másnap ebédre is jó legyen, vagy már van valami más terv másnap ebédre.
Amúgy meg szendvicset, vagy esetleg salátát (pl. kukorica salátát, krumplisalátát, tojássalátát, ilyesmiket).
Szendvicset.
Mivel sok a savam és refluxom is van általában száraz sonkákat paprikával, uborkával. Ha zsíros szalámikat, tepertőkrémet, szalonnát vacsorázok éjszaka ég tőlük a gyomrom, így ezeket inkább reggelire eszem.
6-fél 7 felé
ha maradt az ebédből akkor azt, ha nem akkor szendvics, vagy melegszendvics, főtt virsli, rántotta, bundáskenyér, gyümölcsök, joghurt, túró, főtt tojás, levesek, főzelékek, sült husok mikor mi van vagy marad
fél 6-6 felé valamilyen pékáru v melegszenya.
És mivel kórosan sovány vok, így fél 11-11 felé egy bögre mézes tej, v kakaó, meg egy marék mogyoró, és egy túró rudi. De ma pl. fél háromkor megettem még egy nagyobb kexet is, mert annyira kajás voltam.
mind 2-őt szoktunk enni
grillezett kaja
pizza
melegszenya
van amikor torta szeletet
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!