Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti megveszitek a silány...

Ti megveszitek a silány minőségű, olcsóbb, lapáttal mért fagyit?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre itt nálunk,hogy van 1-2 ilyen típusú hely,ahol nagy adagot adnak picivel olcsóbban lapáttal,persze semmi íze,de az emberek csak az árát nézik,tudják hogy nem olyan finom,de mégis megveszi.Közben folyik össze-vissza,nem is tudják normálisan enni.Én meg inkább úgy vagyok,hogy legyen picivel drágább,gombócos,de az ízletes legyen.
2017. júl. 9. 09:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
10%

Aminek rossz az ár/érték aránya számomra, azt nem veszem meg.

Én minden jégkrémet és fagyit rossznak tartok e szempontból, mert nem akarok cukrot enni, úgyhogy én saját magam készítem a jégkrémemet.

Az olcsó rossz minőséget sokan preferálják, én nyomorban sem, nekem ez nem logikus.

2017. júl. 9. 17:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Én csavaros gépi fagyit veszek,vagy jégkrémet,de abol finomat azokbol sok finom van.

Lapátos jégkrém az olaszoknál is van különben.

2017. júl. 10. 08:05
 23/23 Baranka válasza:
Nálunk csak gombócos van városszerte. És nem nem veszem meg a szart. Inkább veszem drágábban a minőségi fagyit. Ahova járunk ott 220 egy gombóc fagyi. A fagyik valódi alapanyagokból készülnek. Tehát a gyümölcsös az gyümölcsös, a tejszines az tejszines stb. 1 gombóc elvileg 5 dkg. Mi általában 2 gombócosat eszünk az minimum 20 dkg. Ellehet képzelni, hogy mekkora adagot adnak. Kilométeresen sorok állnak ott mindig. Itt a fél gombóc annyi mint máshol egy gombóc.
2017. aug. 16. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!