Olyan helyeken ami nem kimondottan borvidék pl. Nyírség, csak silány minőségű házi borokat lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 15:53
1/2 anonim válasza:
Nem, jó háziborok mindenhol lehetnek, csak sajnos igen ekvesen értenek hozzá, ezért a legtöbb helyen csak összepancsolnak valamit, amit bornak nem lehet nevezni.
2/2 anonim válasza:
Nem. Ittam már olyan házi borokat,amik Tokaj környékéről származnak,ráadásul szőlész-borász ember csinálta. Na attól rosszabbat nem ittam,pedig akkor még a sparos koccintóst is megittam. Na attól is rosszabb volt. Kénes,savanyú,másnap fostam tőle mint a lakodalmas kutya.
De ittam olyat,amit a nyírségben készített egy ismerősöm,aki nem is szakember. Hát le a kalappal. Az nagyon finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!