Ti megveszitek a silány minőségű, olcsóbb, lapáttal mért fagyit?
4 ha te mondjuk csak tejcsokit veszel, mert az étcsoki nem ízlik akkor honnan tudod hogy az étcsoki nem ízlik, ha csak tejcsokira költesz?
nyílván kipróbálta, és úgy mondott véleményt.
Igen, megveszem. Tudod miért? Mert nem áltatom magam, hogy tíz méterrel távolabb a "magyar vállalkozó" által árult vizes, jeges, aromákkal felturbózott fagyi annyival egészségesebb lenne.
Ugyanilyen egészségtelen a legtöbb dobozos fagyi is, csak az vizes is, meg ízetlen is.
Ehez képest a sokat szidott lapátos fagyinak van íze, krémes, és olcsó. Másra meg nem telik.
Ennek a jegyében (jobbra nem telik) gyakorlatilag egész életemben ipari hulladékot zabálok. Már abban se lehetek biztos, hogy a drága bolti tej látott-e tehenet, vagy a piaci répa nincs-e tele műtrágyával és rovarirtó szerekkel.
Pont nem az albán fagyitól fogom feldobni a talpam, amit évente talán öt alkalommal veszek.
Miért baj ez neked kérdező?
Lehet amit jobb minőségűnek hiszel az csak több aromás :)
Kb 2x fagyizok évente nem bírja a torkom akkor csak a lapátsat veszem, nem olyan jeges ráadásul krémes
Én is így vagyok vele. Elég elolvasni róla, hogy 3 kiló porból 600 adagot készítenek, amiben nincs egy gramm természetes anyag sem. Inkább eszem egy neves cukrászdában, ahol tejszínből főzik, a csokifagyi igazi csokiból van, és a gyümölcsfagyikban 30-40% igazi gyümölcs van. Pl. a szegedi Virág cukrászdában biztos nem ipari hulladékot kapsz. Azt se tudom elhinni, hogy tényleg 50-100 forinton múlik valakinek a boldogsága, és ezen spórol. Nem napi élelmiszerről beszélünk, hanem egy kis ízlelőbimbó kényeztetésről.
Azért általában 20-30 km-es körzetben lehet találni normális fagyit, és nem egy nagy költség vasárnap délután elmenni a családdal egy ilyen helyre. Aki meg nem igényes ilyesmire, az megveheti a teszkóba a 2 kilós "fagyit" is, vagy nyalhat bárhol bármit. Egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!