Folyton csak ennék, miert? Nem vagyok éhes kicsit sem csak a szemem kívánja és nem bírok meg álljt parancsolni magamnak, mit tegyek?
Egy nagyon vékony osztálytársnőm mondogatta mindig:
"Éhes vagyok, igyunk vizet!"
És ivott vizet, amikor éhes volt.
Mondanom sem kell, betegesen sovány volt.
Különben lehet, hogy vitaminhiány. Ráadásul csomó vitamin zsírban oldódik. Szóval én nem aggódnék egy kis zsírtöbblet miatt.
Jézus, a zsírban oldódó vitamint nem úgy kell elképzelni, hogy az úszógumidban vagy a hájas s..ggedben oldódik... Nem, nem kell súlyfelesleg a vitaminok miatt!
Kérdező, tereld el a figyelmed! Menj el sétálni, vagy csak csukd be a konyhaajtót és kezdj magaddal valamit! Olvass, tévézz, egyszerűen foglald el a gondolataid!
Rendben:D megpróbálom
Csak az a gáz hogy evés közben is már azon kattogok hogy mit fogok ez után enni:(
Próbálj lassabban enni, figyelj minden egyes falatra, az étel állagára, hőmérsékletére, ízeire, ahogy egészen megrágod. Próbáld a megszokott kaját is úgy enni, mintha életedben először kóstolnád, keress benne valami olyan ízt, amore eddig nem figyeltél.
Fejben dől el, tudod befolyásolni, csak a rossz szokásokat kell kiirtanod.
A vízivás lehet jó módszer, mert az is egy pótcselekvés.
De ha mondjuk azért kívánja az ételt, mert valamilyen hiánya van a szervezetében, valami vitamin vagy ásványi anyag, akkor nem jó a diéta.
Hát, ugye nem látjuk, hogy végül is mennyire súlyos az az 1-2 helyen lerakódott "fölös" zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!