Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mindig enni...

Mit tegyek ha mindig enni akarok és akkor is hűtőre/be nézek ha nem is vagyok éhes? -bővebben lent-

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja költöztünk, előtte viszonylag jól diétáztam. A költözés utáni első héten mivel nem volt hűtőnk, gyors kajákon éltünk, amiket amúgy imádok, de magamtól remekül "ellenálltam" a kísértésnek a fogyókúra alatt.

Most meg, új környék, este nem merek futni mert szó szerint a saját árnyékomtól is megijedek, barátnőim a város másik végén + nem fognak csak azért villamosozni este, hogy fussanak velem, meg nem is engednék nekik, nappal meg nem mertem és nem merek futni, félek az az idegen emberektől, legfőképpen a kortársaimtól.

Ha a salátára gondolok, amire 1 hónapja ha gondoltam, összefutott a nyál a számban és vártam az ebéd-vacsit, most meg nem mondom, hogy undor, de blá.

Most sem tudok még úgy igazán tevékenykedni mert nincs asztal, szék, sütés-főzés.

Mit tanácsoltok? Erős akaraterőm van, de ebben valamiért nincs. Nem mintha annyira lehetne ebben nekem segíteni, de amennyire lehet támogatni egy gyereket a fogyásban, az itthon nincs. Gondolkozok azon, hogy mielőtt ennél is rosszabb legyen a helyzet, vagyis, hogy kimenni sem mernék mert annyira dagi vagyok, járni kezdek a Chili fitness-be, csak ismételten az tántorít meg, hogy sok idegen, de ha pénzt áldozna rá apám akkor mennék ha merek ha nem.

2016. júl. 11. 22:19
 1/7 A kérdező kommentje:

lemaradt

15/L

2016. júl. 11. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell rendberaknod fejben, viszont sokat említed a mozgást. Miért ne edzhetnél otthon valamit? Kismillió lehetőség van. Én súlyzózni szoktam, nem kerül sokba 2 egykezes rúd egypár tárcsával, de persze saját testsúllyal is lehet edzeni.

Mindenképpen csinálj valamit, mert a leírásodból úgy tűnik, hogy csak unalomból/szórakozásból, "mást úgyse lehet" felkiáltásból eszel... Nem hiszem, hogy nem tudsz mit csinálni, még neted is van, de anélkül sem ingerszegény az élet, még otthon sem.

2016. júl. 11. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne csináld többet ezt.
2016. júl. 12. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:

"Most meg, új környék, este nem merek futni mert szó szerint a saját árnyékomtól is megijedek,... nappal meg nem mertem és nem merek futni, félek az az idegen emberektől, legfőképpen a kortársaimtól."

Azt megértem, hogy este nem mégy futni, még ismerős környéken sem ajánlatos, de hogy napközben miért nem tudod bevenni a "lex@rom" tablettát, és elindulni, ha nem futni, akkor gyalogolni, hiszen úgy sem ismernek!!!

És ha még napközben sem mégy le, hogy ismerkedj a környékkel, akkor hogyan képzeled, ettől kezdve soha sem fogsz lemenni, mert ismeretlen a környék???

Egész nyáron nem ülhetsz a 4 fal között, és hamarosan el kell indulnod, hiszen szept-től ismét iskola...

Egyébként jó lenne ha megírnád, hogy jelenleg hány kiló vagy, mióta diétázol, mennyit sikerült leadnod eddig... Lehet, hogy csak te magad látod magadat kövérnek, és kár is a súlyod miatt aggódnod.

2016. júl. 12. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Na ja, ezt a félelmet én sem értem, hol lakhat vajon? Mert vannak helyek, ahol én se mennék ki...

De azt is meg lehet csinálni, én sokszor megtettem, hogy elutazik az ember valami szép környékbeli helyre (én a hegyi erdős részeket szeretem) és gyalogol 10 órát. Jó, nem most a kánikulában, bár hőtűrőképesség, helyszín és elszántság kérdése (az erdőben sokkal jobb idő van), de sokkal jobbnak tűnik, mint a szobában, az ismeretlen külvilágtól félve eszegetni egész nap.

2016. júl. 12. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanmár! A szülők úgysem a világ végére, vagy a harapós kutya-falka kellős közepére költözött a tini lányukkal! Mi az, hogy még napközben is fél kimenni. És majd amikor iskolába kell mennie? És amikor majd tél lesz, és sötétben kell a suliból hazamennie?

Szerintem itt is max. a költözés az igaz, minden más, csak kitaláció!

2016. júl. 12. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért, bár lehet azért mert oviban kiközösítettek, alsó tagozatban cikiztek, szívattak párszor, de ha hiszitek ha nem, félek idegenek előtt egyedül futni/sportolni!

Amúgy jó környék -eltekintve pár emberkétől akiktől frászt kapok mert korán kezdik az ivást-, csak a fent említett dolog.

6#: Csak akkor érzem azt, hogy sírógörcs tör rám olykor, amikor sportról van szó, amúgy az iskolába járással sosem volt gondom. Amikor esetleg sötétben kellene hazajönnöm, szerintem azzal sem lenne bajom mert a villamos szinte a ház előtt rak le és nem kell túl sötétben mennem. Mellesleg nem kitaláció, de ha nem hiszed én nem próbállak meg meggyőzni, mindenki azt hiszi el amit akar.

Utolsót leszámítva mindenkinek köszönöm szépen a válaszát!

2016. júl. 12. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!