Ha reggel többet eszek, délután kevésbé leszek éhes?
Ez emberfüggő... Nálam attól nagyon függ, mennyit eszek (ebben nincs semmi különös). Bizonyára 4000 kcal reggeli után nem éhezem meg (sosem próbáltam), de amúgy pont hogy ront a reggelizés... Már kicsiként is csak éhessé tett a reggeli, sokkal hamarabb megéheztem, mint nélküle. Ami nekem logikus, elvégre macerálta az inzulinszintemet s arra érzékeny vagyok. Plusz délutáni evő vagyok, nagyon nehéz lenne ezt kikapcsolni, ezért is írtam gigakalóriákat, az talán hatna.
A párom nem ilyen illogikus, neki nagy reggeli kell, akkor sokáig bírja. Délután persze mindenképpen éhes lesz, azért 8-10 óra eltelte megteszi a hatását, elfogy a jóllakáshoz szükséges kalóriamennyiség.
De egy olyan ember, akinek reggel van az egyetlen étkezése s ez jó neki, bizonyára jóllakott egész nap...
Ki kell tapasztalni, kinek mi hat. S persze keveseknek mindegy az alapos jóllakásban, hogy mit esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!