Havi 20000-ből ki lehet hozni a kaját egy főre?
66%-os neked a hobbid belekötni mindenkibe????? Rossz olvasni a hozzászólásaidat, minden kérdésnél csak akadékoskodsz és hülyeségeket írsz.
Kérdező: megoldható, mi nem költünk sokkal többet ennél két főre. Nagyon olcsó ételek pl. a zöldségkrémlevesek, burgonyaételek, tészta-és rizsételek zöldségesen, ilyenkor nyáron egy jó kis lecsó, ratatouille vagy shakshuka, főzelékek pl. borsóból vagy babból készült fasírttal, chili sin carne, rizottók, házi olasz tészták pl. spenótos gnocchi ha házilag gyúrod filléres kiadás...most a padlizsán kilója is 5-600 és még olcsóbb is lesz, a brokkoli 500 körül mozog, a cukkini és a karfiol is csak 400, a káposztafélék kilója 300...nagyon sok finom étel készíthető belőlük!
Érdemes a piacon körülnézni főleg zárás előtt maradék árut jóval olcsóbban el tudsz hozni.
nem én kezdtem a kötözködést, hanem a 16-os!!!
Részemről befejezve. (Nem én vagyok a kötözködős 66-os, az egy másik, de azért engem se nézzen hülyének senki!)
Maradjatok magatoknak, és örüljetek egymás hülyeségének!
Utolsó ne írj már hülyeségeket. A 63%-os az elsők között válaszolt, abba kötöttél bele, hogy ilyenekre nem telik meg hülyeség az egész. Legalább olvasd már el, hogy miket írtál és ne másokra kend a kötekedésedet. Szerintem nem vagyok vele egyedül, de nagyon idegesítő, hogy MINDEN válaszra beszólsz, aki nem májat meg farhátat javasol minden kérdésnél hanem húsmentes ételeket.
Senki nem kötött beléd, te álltál le kötekedni, hogy szerinted a növényi étrend drága, holott többen is írtuk, hogy nem az.
Nem is értem miért veszekszel olyan témában, amiről fogalmad sincs. Nem éltél még sosem növényi étrenden, így nem is tudhatod mennyibe kerül. Akkor meg miért akarod megmondani azoknak, akik így élnek, hogy az nem úgy van?!
Az ilyenektől egyszerűen felmegy bennem a pumpa, egy rohadt kérdésre nem lehet egy jótanácsot adni, ami konkrétan SEGÍTENÉ a kérdezőt egy alacsony költségvetésű és egészséges étrenddel, mert mindig jössz te és jól belekötsz, hogy májat kéne enni farháttal.
Mi az hogy nem igaz, amikor hárman vagy négyen is igazoltuk, hogy az??????
Úgy, ahogy te étkezel lehet, hogy nem tudod kihozni, de egy egészséges vega étrend igen is simán megoldható ennyiből!
Napi 670 ft kb, ha ebből 250-et számolok reggelire, vacsorára (zabkása vagy köleskása, stb., gyümölcssaláta, natúr joghurt olajos magvakkal vagy gyümivel, smoothie, turmix, kenyér zöldségekkel, sajtokkal, tojásfélék kijönnek ennyiből reggelire-vacsira) akkor marad kb. 420 ft ebédre, ebből szinte BÁRMILYEN vegetáriánus ételből kijön elegendő, 4-600g-os adagok, ami egy normál étkű embernek 2 evésre is elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!