Ha 400 gramm kaját megeszek együltőben, főétkezésre, akkor falánk vagyok?
Nem. Ha 2 kilót eszel, akkor sem, amúgyis inkább a kalória számít, illetve hogy viszonylag jóllakj.
Van, akinek sokat kell ennie egyszerre. Nincs ezzel baj.
Akkor koplalsz, nem? Bár meg nem mondom a makróidat.
Én is egyszer eszem egy nap (vagy majdnem), 30 dkg és 2 kiló között valahol. Szálkásítok, legalábbis igyekszem :). Miért lenne sok? Tényleg nem értem, mi alapján gondolod, hogy az... Enni kell, nem is keveset, nagyméretű melegvérű emlősökként...
Akinek 5000 kcal kell és egyszer eszik, az bizonyára nálad sokkal nagyobb mennyiségekkel operál. Szerinted az falánk, mert nem hal éhen?
Dehogy sok. Egy jól megpakolt pizza, vagy egy jó nagy tál rántott hús hasábbal meg salátával simán megvan akár 1 kiló is, és bizony jópár ember megeszik egy ilyen adagot egy ültő helyében. :D
400 gramm egy étkezésre egyáltalán nem sok. Ha csak egyszer eszel egy nap, akkor meg főleg. Bár nem túl egészséges így étkezni, de te érzed, hogy jó e így neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!