Miből készítik és hogyan a virslit?
Figyelt kérdés
Nagyon finom, szeretem, de nem tudom hogy hogyan készül. Valaki el tudná mondani?2010. máj. 13. 21:05
21/33 anonim válasza:
szia a leges legelső vagyok aki irt. sajnálom hogy jót akartam neked mivel hogy láttam hogy irtad hogy szereted.. és nem akartam a kedved elvenni tölle d emegkaptad a választ egészségedre ha ezek utánis meg akarod enni!!!
22/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy kis finnyás szarrágó, mert amit szeretek azt szeretem! és hogyha zavarna akkor fel se tettem volna gyakorikérdésekre! az meg a másik hogy ha megkérdezem akkor légyszives ne te tudd jobban hogy akarom e tudni!
2010. máj. 13. 22:27
23/33 anonim válasza:
Engem nem érdekel mi van benne, szeretem és kész. Egyébként sem hiszem el ezt a nyesedékes meg zöld húsos blablát. Lehet hogy a 70-es, 80-as években így volt, de ha most is így lenne, és Xart etetnének velünk virsli gyanánt, akkor már rég szerepelt volna pár riport a fókuszban vagy a naplóban erről. Úgyhogy részemről én maradok a minőségi (drágább) virsliknél.
24/33 anonim válasza:
25/33 anonim válasza:
Köszi a linket, nem ingatott meg. Ha annyira gáz lenne a helyzet, akkor a sajtó ennél többet foglalkozna vele. Én meg szeretem, és kész :)
26/33 anonim válasza:
LOL...,akkor ne egyetek jó fajta PICK parizert se!! Én teszek rá,hogy mi van a virsliben meg a parizerben...,eszem őket,mert imádom,de nem a 300ft/kg-s virslit hanem a drágábbat,mert "olcsó húsnak hig a leve.." és párizsiból úgyszintén!Jó kis Pick párizsi!!:))
27/33 A kérdező kommentje:
Az uccsó válasszal tudok együttérezni!
2010. máj. 14. 23:56
28/33 anonim válasza:
Az összetevőket kell nézni, ahol az összetevők felsorolásával van tele a címke, az adalékanyagos, fehérjét, zsírt pótolnak vele,ebbne kevés a hús, sok a zsiradék, a továbbfelhasználásra gyártott anyag (bőrkepép, húsemulzió), baromfipép, ezeket össze kell fogatni. Minimális hús minden húsipari termékbe kell, anélkül nem áll meg, kizsírosodik, kizselésedik.
Olcsó baromfitermékekben a barmofibőr és baromfipép (ami lehet darált csontos, illetve gyéb leeső húscafatokból készült) dominál, a sertésnél apróhúsok, bőrkepép, emulziók. Mindegyik ehető, semmi egészségre ártalmas anyag nincs benne, ha az E betűktől eltekintünk.
Így tisztább a kép?
Egy szakmabeli
29/33 anonim válasza:
13:09-es vagyok, azt elfelejtettem, hogy 10 éve benne dolgozom, és szeretem, főleg kazánmelegen :D
30/33 anonim válasza:
És hol nézzem meg az összetevőket? A kimért virslire nincs ráírva, a felvágottakból se veszek sose egy rudat, a 20-30 dekás részen meg nincs rajta, pláne, ha szeletbe van. Meg amúgy is olvashatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!