Tegnap vettem virslit, mégis mitől lehet ilyen átkozott büdös?
Figyelt kérdés
Megmikrófztam és valami förtelmes szaga volt, nem égett hanem inkább ilyen büdös-sajt szag mitől lehetett?2011. jan. 22. 09:38
1/6 Bocipók válasza:
Lejárt a szavatossága már akkor, amikor megvetted.
2/6 anonim válasza:
Akármit veszek, megszagolom otthon mielőtt még nekiállnék.
Egyébként nem árt, ha az első adagot mindig fazékban vízben forralva főzöd meg és nem mikróban.
4/6 anonim válasza:
2 lehetőség van:
- lejárt szavatosságú cuccot sóztak rád. Ezt nem mindig lehet észrevenni, okos praktikáik vannak az áru friss látszatának a fenntartására, hosszabb-rövidebb időre még a szagokat is el tudják nyomni.
- ócska, gyenge minőségű szemetet vettél. Ezt sem mindig tudod, az ár talán segíthet, de én pl. vettem már nagyon finom 600 ft-os virslit és adtunk a kutyának 1100 forintosat, mert ehetetlen volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez sima füstli volt..
2011. jan. 22. 22:13
6/6 anonim válasza:
Romlott lehetett. De a virslit forró vízbe kell meg főzni.!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!