A Globus mustárnál, a tubusosnál, miért van az, h rárajzolnak két virslit, és ráírják, h tálalási javaslat? A rajz nem tálalási javaslat, nektek is feltűnt már?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 09:29
1/7 anonim válasza:
Azert, mert a tubus nem tartalmaz ket virslit, es ha nem irnak ra, hogy ez talalasi javaslat, akkor beperelhetned, amiert felrevezeto a csomagolasa. Ha csak a nagy feher semmiben lenne egy kupac mustar, akkor nem irnak ra. (bar en azt lehet, hogy nem vennem meg:))
2/7 anonim válasza:
Így mindenki rögtön megérti, hogy mi ez. Még ha nem is tud magyarul. Meg ez egy kicsit eladási trükk is. Lehet, hogy nem is akarsz éppen mustárt venni, de ha meglátod rajta a pár virslit, lehet, hogy mégis megveszed...
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább Univer mustárt vegyél.Finomabb mint a Glóbus.
4/7 anonim válasza:
Globust úgyis megvették a franciák, őket támogatod, ha azt veszed (belső info, tavaly rúgtak ki...)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 10. 16:13
6/7 anonim válasza:
Az univeresen is rajta van a 2 kolbász :)
7/7 anonim válasza:
Most jót röhögtem! :D
Én még erre nem is figyeltem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!