Nem lehet normális virslit kapni! Ti melyiket veszitek? Én már egyiket sem.
Ma elolvastam a sajtos Füstli csomagolásán az összetevőket, és elborzadtam.De ugyanez van a többi töltelékáruval is, felvágottat sem kérek, hiába jó némelyiknek az íze.Májkrémek dettó.Körözöttet csinálok, meg padlizsánkrémet.
Virsli helyett -ha húst kívánok- veszek egy doboz olajos halat.Egyéb ötlet hús helyettesítésére?
Nem egészen húst helyettesít, hiszen húsból (is) lehet, de mi sok fasírtot csinálunk, és azt rakunk pl szendvicsekbe, vagy simán felvágott helyett a kenyérre...
Nagyon sokmindenből lehet fasírtot csinálni :)
Én pont az ilyenek miatt nem olvasgatom a címkéket.
Ha tudnátok, hogy sok mindenben mi van, akkor alig ennétek valamit :)
Amiről nem tudsz, az nem fáj :D
Én a pultban lévő virsliből szoktam venni általában juhbeleset, a fő szempont hogy ne legyen 1500 ft felett kg-ja.
De én is húsmentes vagyok egyébként, inkább zöldségeket eszek.
Szendvicsnek is csinálhatsz pl tojáskrémes kenyeret, z.hagymával
vagy sajtkrémeset, párizsikrémeset...
Ha nekem szólt: sajtkrémet, kenyérre kenhető vackot és konzervet sem veszek. Sehol nem is írtam ilyesmit. Sajtot írtam, amit egyébként egy helyre tejeslegény csinál, és tőle veszem, meg ajvárt, amit házilag is el lehet (és érdemes, mert a boltban iszonyú drága) készíteni.
Ne haragudj, de át kéne gondolnod, mit írsz. Én értem, hogy magad előtt azzal magyarázod, hogy nem foglalkozol az egészséges étkezéssel, hogy az sznobizmus, no de álljon már meg a menet! Nehogy már szégyellnie kelljen magát annak, aki úgy gondolja, hogy ha nem is 100%-ban, de amennyire lehet, igyekszik távol tartani magát a mesterséges dolgoktól.
Egyébként boltban is lehet teljesen jó dolgokat kapni: pl. Danone könnyű és finom natúr joghurtnak olvasd el az összetételét, ha arra jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!