Miből készítik és hogyan a virslit?
ha szereted ne legyél kíváncsi.
hús is van benne-nyomokban...
extrúderbe töltik darálás után. azt hiszem.
Ma sertésből, csirkéből és pulykából készítik, legtöbbször rossz minőségű húsból, nyesedékből, bőrből, szalonnából, de még számos más adalékanyagot is rejthet, például szőlőcukrot, szentjánoskenyeret, guárgumit, maltodextrint, inulint, difoszfátot, folsavat, mustármaglisztet, L-karnitint, ízfokozókat, különféle stabilizátorokat, burgonyakeményítőt, rizslisztet, xantángumit és jeget (!), nem beszélve a tetemes mennyiségű szójáról, sóról és vízről - derül ki a tesztből. A füstölés ma már többnyire elmarad - füstízű aroma helyettesíti ezt a műveletet.
egy enyhébb leirás, de magára az IGAZI műveletre, körülményekre én is nagyon kiváncsi vagyok.
Valaki írja már le legyen szíves, ne csak itt blablázzon mindenki, hogy ne akarjam tudni áááá
Amúgy iszonyat ritkán eszem ilyesmit, valamiért jobban adja a főtt kaja, viszont kíváncsi lennék.
Egyik távoli ismerősöm dolgozott ilyen helyen, azt mondta, hogy a még éppen meg nem zöldült cuccokat is belerakják, de semmi többet. Ennyi lenne a nagy cucc? :D
A férjem vagyonőrként dolgozott egyik ilyen helyen ahol a virslit,párizsit stb.csinálják.Azóta nem eszik ilyeneket!
Kiváncsi vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!