Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miből készítik és hogyan a...

Miből készítik és hogyan a virslit?

Figyelt kérdés
Nagyon finom, szeretem, de nem tudom hogy hogyan készül. Valaki el tudná mondani?
2010. máj. 13. 21:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
73%
háát sztem te azt nem szeretnéd tudni:S
2010. máj. 13. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/33 anonim ***** válasza:
82%

ha szereted ne legyél kíváncsi.

hús is van benne-nyomokban...

extrúderbe töltik darálás után. azt hiszem.

2010. máj. 13. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/33 anonim válasza:
74%
hát sztem se tudd inkább. Főleg az ultraolcsók milyenek lehetnek...
2010. máj. 13. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
El tudnám, én tanultam, és láttam is. Nem fogom elmesélni. Tuti kitiltanának innen. Ecseteljem esetleg a párizsit is ?:D:D:D:D
2010. máj. 13. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/33 anonim ***** válasza:
70%
sokkal jobban jársz ha erre nem vagy kiváncsi :D
2010. máj. 13. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/33 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg botrányosak ezek a készkaják, felvágottak, virslik, kolbászok. Mivel a termelők maximális profitra törekszenek, telerakják őket mindenféle vegyszerrel (ízfokozó és tartósító gyanánt), zsírral, undorító maradványokkal. Ha csak nem muszáj, ne edd ezeket! Helyette az egészségesebb zöldségekre kéne átállni, de természetesen nem feldolgozva, hanem eredeti formájukban. Persze nem is igazán ez volt a kérdés, de kijött belőlem. Ha tudni akarod a hivatalos verziót, nézz szét valamelyik gyártó honlapján vagy a goole-ban! A nem hivatalost meg itt pár ember le tudná írni, ha meri, aki ezen a területen dolgozik.
2010. máj. 13. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/33 anonim válasza:
100%

Ma sertésből, csirkéből és pulykából készítik, legtöbbször rossz minőségű húsból, nyesedékből, bőrből, szalonnából, de még számos más adalékanyagot is rejthet, például szőlőcukrot, szentjánoskenyeret, guárgumit, maltodextrint, inulint, difoszfátot, folsavat, mustármaglisztet, L-karnitint, ízfokozókat, különféle stabilizátorokat, burgonyakeményítőt, rizslisztet, xantángumit és jeget (!), nem beszélve a tetemes mennyiségű szójáról, sóról és vízről - derül ki a tesztből. A füstölés ma már többnyire elmarad - füstízű aroma helyettesíti ezt a műveletet.


egy enyhébb leirás, de magára az IGAZI műveletre, körülményekre én is nagyon kiváncsi vagyok.

2010. máj. 13. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/33 anonim ***** válasza:
72%

Valaki írja már le legyen szíves, ne csak itt blablázzon mindenki, hogy ne akarjam tudni áááá

Amúgy iszonyat ritkán eszem ilyesmit, valamiért jobban adja a főtt kaja, viszont kíváncsi lennék.

Egyik távoli ismerősöm dolgozott ilyen helyen, azt mondta, hogy a még éppen meg nem zöldült cuccokat is belerakják, de semmi többet. Ennyi lenne a nagy cucc? :D

2010. máj. 13. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/33 anonim ***** válasza:
58%

A férjem vagyonőrként dolgozott egyik ilyen helyen ahol a virslit,párizsit stb.csinálják.Azóta nem eszik ilyeneket!

Kiváncsi vagy még?

2010. máj. 13. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljunk kieszközölni egy gyárlátogatást valamelyik húskombinátba! (Az előző rendszerben gyakori volt az ilyesmi, de mostanában nem hallottam.)Kéne valami civil kezdeményezés. Ha visszautasítják, az nagyon sokat mondó lenne. Persze el is játszhatják egy alkalomra, hogy minden nagyon szép és jó. De én így is úgy is megnézném.
2010. máj. 13. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!