Függőséget okoz a csokifogyasztás? :O
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 11:18
1/24 anonim válasza:
Napi mennyi csokit értesz ez alatt? :D Nincs a csokoládéban olyan anyag, ami függőséget okozhat, úgy gondolom. Max csak rászoksz, mert szereted. Napi 1-2 szelet csokival nincs is baj. Gondolom, 5 tábla csokit nem eszel meg. :D
3/24 anonim válasza:
Van csoki-függő barátnőm. Pszichológushoz is járt, akármilyen viccesen hangzik, nem az.
Kb. mint egy alkoholista, ha nincs meg a napi betevő idegbeteg lesz.
4/24 anonim válasza:
Persze, ízfokozó van benne...ugyanígy függőséget okozhat a chips is, meg mindenféle nasi...
de vigyázz, mert ha sokat eszel, elhízol...
jah, barátom ilyen :O
volt már veseköve is miatta :S
szal ne, ne szokj rá :D
6/24 A kérdező kommentje:
Ezzel elkéstetek, mert imádom a csokit főleg a jóféle étcsokikat :)... Első lépés a felismerés ---> függő vagyok :(
2010. máj. 13. 11:56
8/24 anonim válasza:
Egyetértek, az étcsokival valóban nincs gond, sőt napi 3-4 kocka még egészséges is. PL: jótékony hatással van az érrendszerre :) meg a memóriára is
9/24 anonim válasza:
Még kimaradt az előző hozzászólásomból, de ajánlom figyelmedbe a cote d'or csokikat, azon belül én pl. Truffé Noir Orange-t szeretem.
10/24 anonim válasza:
Így van nincs gond a csoki evéssel csak jól válogasd meg hogy milyen fajta csokit, tehát ne valami kommerszet, hanem valami minőségi esetleg ízesített étcsokit magas kakaótartalommal, ugyanis abban kevesebb a cukor, a fentebb említett példa például igen finom, és nem is olyan egészségtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!