A cola okozhat függőséget?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de egyre többször iszom colát.Először fel se tünt aztán hogy szóltak a környezetemben lévők hogy szinte már csak azt iszom megdöbbentem.Koffein miatt???2010. jan. 19. 09:32
1/4 anonim válasza:
Én függő vagyok sajnos. Ha nem ihatok kolát pár napig, remegek, ingerült vagyok és azon agyalok, hogy mikor ihatok már. Akaraterőm nincs túl sok hogy leszokjak, nem tudom hogy fog menni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is okozhat függőséget!Szerencsére én nem iszom.....(sógornőm is azt vedeli és csodálkozik, hogy nagy a bele és nem tud lefogyni)
20L
3/4 anonim válasza:
Egy haverom napi 2-3 űveg (4-6 liter) kólát ivott meg,aztán egyszer rosszul lett elájult és a korházban mondták neki, hogy nem kellene ezt tovább folytatnia mert nem lesz jó vége.Szóval szerintem van függőség, én is nagyon szeretm. :)
4/4 anonim válasza:
Ne vidd tulzasba es minden rendben lessz. 3 eves koromtol kolazok, mert az apam szerint kis mennyisegben nagyon jo gyogyszer szoval a napi pohar kolam megvolt. 13-14 evesen elvitt a hev es napi 6-7 liter kolat megittam, aztan leszoktam par evre. most megint ott tartok, hogy 24-48 ora alatt elfogyasztok kb 4 literrel, de lehetseges leszokni rola meg ebben a stadiumban ha van akarat erod, en barmikor leteszem ha tobbet nem engedhetem meg magamnak de amig megihatom miert ne igyam meg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!