Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ismertek olyat aki evett már...

Ismertek olyat aki evett már kutyahúst? Megkóstolnátok?

Figyelt kérdés

Ha volt ismerősötök, vagy ti Kínában, vagy olyan országban ahol ez megszokott, megkóstolta, megkóstoltátok?

Nyáron megyünk ki. Aztán tegnap felhozódott a téma, hogy ha úgy alakul megkóstoljuk-e.

2017. ápr. 3. 13:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én ha elém tennék egy kicsit megkóstolnék belőle kíváncsiságból, de külön nem keresném az alkalmat (jártam már párszor Vietnamban, de még nem ettem) Szerintem pont ugyanolyan állatok ezek a kutyák is, mint egy malac, vagy egy nyuszi. Ahogy abból sem a házikedvencnek neveltet eszed meg, a kutyából sem.

A kínai kifőzdés mese pedig teljes hülyeség. Mi a manóért lenne könnyebb és olcsóbb ITTHON kutyahúst beszerezni, mint mondjuk csirkét vagy disznót?? Azért nem hiszem, hogy elhiszi azt valaki, hogy a kínai kifőzdében ott helyben vágják az állatot, kopasztják, tisztítják. Mivel itthon ez illegális ezért ilyen helyet üzemeltetni ekkora tételre is teljesen felesleges vállalkozás, ha egyszer a negyede árából, tizede munkával meg tudod venni nagy tételben a filézett csirkehúst. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mitől lenne spórolósabb itthon kutyát tenni az ételbe, még ha feltételezzük is, hogy ellenőrzésen nem buknak le.

Valószínűleg előbb fog egy puccos kifejezetten kínai vendégeket kiszolgáló étterem kutyahúst elkészíteni (feketén), mert ennek csak úgy van értelme, ha megfizetik ezt a veszélyt/munkát, az pedig csak akkor történik meg, ha valaki ilyet akar enni. Na most feketén irtó sok minden történik, szóval ezt talán el tudom képzelni, de hogy te abból a sarki "599,- a menü" kínaiban nem fogsz enni, az is biztos. (nem te, Kérdező, hanem azok a válaszolók, akik erre utalgattak)

2017. jún. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!