Vajon esznek kutyahúst Magyarországon is?
Vagy csak maszek sintértelepet vezetnek :D...
Komolyra fordítva nem hinném, hogy errefelé legális lenne, így ha a helyzet valóban fennáll, az problematikát jelent. Ha érdekel, valahogy vezesd rá őket a fel nem tett kérdésed megválaszolására, pl. kommunikáció közben terelheted a témát "egzotikus" kajákra, de bármi más módszer megteszi. Mellesleg feljelentést tehetsz állatkínzás vádjával is.
Vannak, aki hagyomány miatt esznek, mások, pl egyes csövesek éhségből vadásznak. A kutya mindenesetre ehető állat.
Az, hogy mi történik velük ki kell figyelni, mert alapvetően most csak pletykának minősül amit mondtál, bizonyítékot is kell gyűjteni, utána mehet a rendőrség (bár sokat tőlük se várj).
Megtörtént ez már(feljelentés)...azóta nem vagyunk beszélő viszonyban:)
Nem találtak akkor semmit de akkor még nem volt ilyen nagy jövés menés kutya ügyben. A párom vetette fel, hogy lehet megeszik kezdem elhinni...nem egy gazdag család...
hát nem tudom...
Állatvédőrség.
Radikális állatvédők, ha van bizonyíték.
Szerintem is van ahol megeszik, olvastam itt már ilyen jellegű kérdést színes bőrűek kapcsán. Én szerencsére nem tapasztaltam.
Előző! És akkor mit szóljanak az indiaiak, mi meg megesszük a szent teheneiket....
Persze nem szeretem a kutyahúst evés kultúráját, de mi sem vagyunk jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!