Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok nekem olyan fajtát...

Tudtok nekem olyan fajtát mondani ami jó munkakutya, van Magyarországon is jó kennel? Rövid szőrű legyen és meglegyen a meglévő 2 keverékemmel. Mali, n. jucit, amstaffot, nem szeretnék.

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 22:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
lemaradt: örző-védőre is alkalmas legyen
2012. jún. 30. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:
nemet juhasz, nemet dog, bar a dog nem olyan munka kutya de a tobbi feltetelnek eleget tesz, de betanithato ha nagyon szukseges hogy munkakutya legyen. Nekem van egy nemet dogom es imadom, nagyon jo hazorzo, de csak mert mindnki fel tole amiert olyan nagy es mely az ugatasa de nagyon jol kijon mindennel es mindenkivel, egyeduli hibaja hogy neha tulsagosan "szeret" szoval nem szabad szep ruhaban talalkozni vele, csak kutyaalloban kulonben sosem mosod ki a nyalat :P de a nemet dogot nagyon ajanlom. Nemet juhaszom meg nem volt, nem annyira szeretem nalam a dog a nyero. Sok sikert a valasztashoz :)
2012. júl. 1. 00:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Dobermann!:) Hihetetlen intelligens kutya, a családjáért meghalna, annyira hűséges! A kitűnő örző-védő szerepéről szerintem nem is kell beszélni!:) Rövidszőrű és alig észrevehetően váltja a szőrét, nem lesz minden kutyaszőr tőle. És vannak jó magyarországi kennellek is, itt keresgélj: [link]

Remélem tudtam segíteni!:) Hidd el, ha ilyen kutyás lesz, nem fogod megbánni egy percig sem, hogy őt választottad társadul!:)

2012. júl. 1. 12:40
 4/13 anonim ***** válasza:

beaucheron?

Néz körül a Leczki Saci honlapján.

[link]

2012. júl. 1. 21:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm várom még az ötleteket.
2012. júl. 1. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Szintén dobermannra szavazok (én is épp a két keverékem mellé szeretnék beszerezni egyet). Én őv-zni szeretnék vele, de szoktak még vele agiliytzni is, nyomkövetőzni, engedelmesezni (magyarul mindent:D). Te mit szeretnél vele? Amúgy az, hogy kijön-e a másik két kutyával, nevelés kérdése.
2012. júl. 3. 08:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Rottweiler kell neked,nagyon kemény őrző védő kutya,de kell vele foglalkozni ,tudnia kell ki a főnök a háznál.Telet jól bírja rövid szőre ellenére.
2012. júl. 3. 11:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Szia. Én engedelmes BH vizsga IPO ha sikerül, de egyébként családi ágyban alvós babócát szeretnék. Nekünk a másik kettő is ágyban alvós :)
2012. júl. 3. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor neked tényleg a dobi való. Imád a gazda közelében lenni, benti tartásra ajánlják, mert depis lesz, ha el van szeparálva a családtól.
2012. júl. 3. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Dobermann, rotweiler, magyar vizsla. Dobermannom még sosem volt, de az ismerősöm áradozik róla, hogy milyen jó munkakutya, házőrző éz okos. A rotikról annyi rosszat hallani - hogy megtámadják a gazdájukat, utálják a gyerekeket, de ez mind-mind a rossz nevelés következménye. Ha jól van tanítva, akkor egy csodálatos fajta, aki házőrző, tanulékonyt stb. Nem tudom

mennyi tapasztalatod van a kutyákkal, kemény kézzel kell nevelni. A magyar vizsláról is ezeket tudom elmondani. :)

Majd írd le mi mellett döntöttél.

2012. júl. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!