A gyorsfagyasztott zöldségek sokkal kevésbé egészségesek, mint a frissek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 11:36
2/5 anonim válasza:
A gyorsfagyasztás a legkíméletesebb fizikai tartósítása eljárás.
Azt mondanám, hogy adott esetben még értékesebb is lehet a felhasználása, mint a frissnek mondott bolti zöldségé.
Ha végig szakszerűen volt tárolva, akkor sértetlenül megőrzi az eredeti minőségét.
Pl. most a gyökérzöldségek már mind igencsak elvesztették értékes vitamintartalmukat, míg a fagyasztottban ott van.
3/5 anonim válasza:
Sokszor pont fordítva igaz!
4/5 anonim válasza:
répánál tapasztaltam hogy mintha másabb állaga lenne a fagyasztottnak, mint a nyersnek, de igazából léynegében ugyanolyan a 2
5/5 anonim válasza:
Akkor lesz más állaga, ha elkészítés elött kilvasztják. A fagyasztott zöldségeket mindig fagyosan kell a forró folyadékba/zsiradékba tenni, akkor megmarad a normális állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!