Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gyorsfagyasztott zöldségek...

A gyorsfagyasztott zöldségek sokkal kevésbé egészségesek, mint a frissek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2017. márc. 21. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A gyorsfagyasztás a legkíméletesebb fizikai tartósítása eljárás.

Azt mondanám, hogy adott esetben még értékesebb is lehet a felhasználása, mint a frissnek mondott bolti zöldségé.

Ha végig szakszerűen volt tárolva, akkor sértetlenül megőrzi az eredeti minőségét.

Pl. most a gyökérzöldségek már mind igencsak elvesztették értékes vitamintartalmukat, míg a fagyasztottban ott van.

2017. márc. 21. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor pont fordítva igaz!

[link]

2017. márc. 21. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
répánál tapasztaltam hogy mintha másabb állaga lenne a fagyasztottnak, mint a nyersnek, de igazából léynegében ugyanolyan a 2
2017. márc. 21. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz más állaga, ha elkészítés elött kilvasztják. A fagyasztott zöldségeket mindig fagyosan kell a forró folyadékba/zsiradékba tenni, akkor megmarad a normális állaga.
2017. márc. 21. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!