Az ételfutároktól rendelt kaják mennyire egészségesek?
Szerintem minden főzőhelynek, ahonnét a futárok elhozzák a kaját, van egy minimális éttermi része is, vagyis aki nem futáron keresztül kéri a kaját, hanem elmegy, és helyben eszi meg.
Keresd meg, nézz körül, mennyire tiszta hely, milyen körülmények között vannak az edények, poharak, pultok, kövezet, stb. tisztasága, mennyire tiszták a felszolgáló, kiszolgáló köténye, az abrosz, az illemhely, stb. stb. Nézz be a futár-autó belsejébe, ahova bepakolják a kiszállítandó kajákat.
Ha pedig csak konyharész van, akkor is találd meg a módját, hogy oda valahogy be tudj nézni.
Csak akkor tudhatod, mennyire egészséges.
Egy tv-ben mutatták: kínai étteremben forgattak, a pult mögött, helyben, frissen készített kajákat lehetett rendelni. Egymás mellett sorban a kis kínai szakácsok. Látszólag minden rendben, a pultok ragyognak, a szakácsok tiszták.
Aztán a kamera befordult, és megmutatta, mi van a pult mögött: hosszú lábrácson álltak a szakácsok, és annak alatta a rácsig, meg már az fölött ért a kosz, a szemét, a lehullott zöldség és egyéb maradványok...
ha én a konyhámban egy évig nem takarítanék, akkor sem lenne benne annyi mocsok... szóval, hogy tiszta a tányér, és látszólag minden oké, akkor sem biztos, hogy a környezet megfelel az igényeimnek.
Anyósomnak rendelnék max.
Most tesztelte a nébih a hortobágyi palacsintákat, érdemes rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!