Ti már gondolkodtok rajta, milyen savanyúságokat, befőtteket, dzsemeket raktok el a nyáron vagy még túl korai?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 11:02
11/18 nemcso válasza:
Mi termeljük.
A káposztán kívül mindent mi termelünk meg.
12/18 anonim válasza:
Én inkább apróra vágva el szoktam fagyasztani a zöldségeket, gyümölcsöket. Úgy a vitamintartalmuk is megmarad.
13/18 A kérdező kommentje:
Ez is jó :) Milyen jó is egy kis fagyasztott gyümölcs télen. Bármit le lehet egész télre? Cseresznye, dinnye?
2017. febr. 6. 21:13
14/18 anonim válasza:
Bármit! A dinnye pl. különösen jó turmixokba... nincs is annál jobb télen, amikor előkapod a kertben termett, fagyasztott gyümit és abból csinálsz shake-et vagy smoothiet... amikor a boltban úgyis csak délamerikából importált érlelőgázas szart kap az ember :(
15/18 anonim válasza:
Ez a szeletelt fagyasztott cukkini jo otlet.En eperbol szertnek lekvart meg szorpot csinalni.Most epp gyombert termesztek abbol majd szorp lesz,ha minden jol megy.
16/18 anonim válasza:
A cukkinit csak úgy érdemes fagyasztani, ha frissen szeletelve bepanírozzuk , majd tálcán egymás mellett gyorsan lefagyasztjuk, és, ha már csontkemény, akkor csomagoljuk külön adagokba.Felhasználáskor fagyottan kell kezdeni kisütni.
A simán lefagyasztottat nem lehet bepanírozni, mert közben kienged, és összeesik, a panír nem áll meg rajta, valójában kárbaveszett munka lenne.
Sokévnyi tapasztalat alapján írtam le a véleményemet, csak segíteni szeretnék vele.
17/18 anonim válasza:
Köszi.Jól jön a segítség,mert nagyon szeretem a rántott cukkinit.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nekem is új, megfogadom a cukkinis tanácsot. Tavaly nem raktam el, de leszakad néha a "pépem" egy jó cukkiniért.
2017. febr. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!