Szerintetek korai 17 évesen bulikba járni szűk baráti körrel?
Figyelt kérdés
Fiam 17 éves,és szokott járni barátokkal sörözni,borozni.
Szerintetek korai?
2016. aug. 15. 23:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem annyira nem. Ha már 17 akkor csak egy év és felnőtt "jogilag". Szóval ha el is tiltadán akkor is csak rád haragudna és egy év múlva magától is elmehet.
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem, ha kulturaltan, normalis korulmenyek kozott teszi. 15 evesen meg eleg gaz lenne, de a 17 ev mar majdnem felnott. Ha mas nem, max 1 ev mulva ugyis csinalna. Inkabb orulj, hogy a barataival teszi es nem discoba jar vadidegen emberek szazai koze.
3/8 anonim válasza:
Szia, én a 90-es években voltam 13 éves, és akkor kezdtem lány létemre lejárni bulizni. A szüleim nagyon nehezményezték, de lázadó voltam, mentem és nem bántam meg, nem siklott félre az életem, pedig voltam jó pár kőkemény buliban is. Sokat láttam, tapasztaltam, mégis ma már 3 gyerekes diplomás családanya vagyok :) szóval nem lehet ítélkezni, lehet, hogy aki 18 évesen megy el először, utána 10 évig drogos lesz. Ez a családtól és a gyerek egyéniségétől függ. Aki kellő iránymutatást kapott és menni akar, el kell engedni.
8/8 anonim válasza:
mi annak idején 14 éves korunktól kezdve jártunk iszogatni-bulizgatni
néha nagyon berúgtunk, néha csak kicsit
ehhez képest most mérnökként dolgozok egy tervező irodánál
a fiatalságnak része a bulizás, tiltással nem lehet elérni változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!