Mi a különbség a két képen látható kókuszolaj között?
Figyelt kérdés
1.
2.
Az elsőnek magában semmi kókusz íze, illetve illata nincs. Ebben szoktam sütni/főzni.
A másodiknak intenzív kókuszillata van, eddig csak az arcomra használtam, de szeretném megkóstolni.. :D Az van ráírva, hogy csak külsőleg, de miért? Az összetevők között csak egyetlen anyag szerepel az pedig a kókusz maga, tehát nincs semmi más ehetetlen benne elvileg, nem?
2016. dec. 28. 18:53
1/3 anonim válasza:
Mert az kimondottan külső használatra van gondolom máshogy csinálják ezért intenzívebb a szaga,gondolom tisztább is szóval ez tényleg csak ilyen folyadék még a fogyaszhatót másféleképpen állítják elő. Nem is az összetevők miatt más hanem máshogy van előállítva.
2/3 anonim válasza:
Nem ehetetlen, csak éppen kevesen szoktak 14000 forint/liter árú szűz kókuszzsírral főzni... A normál tizedannyiba sem kerül s azt is sokan használják a bőrükre, bár a drágábbat tartják jobbnak eme célra.
Bizonyára leírják a gyártási folyamatot, ha rákeresel valahol.
3/3 anonim válasza:
Az egyik drága, de mindkettő ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!