Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? Aki tud az...

Hogyan csináljam? Aki tud az legyenszíves segíteni

Figyelt kérdés
Nah szóval orvosnál voltam és azt mondta hogy a lehető leggyorsabban le kéne fogynom 10 kilót és neki álltam diétázni és a ditámhoz kérnék valami finom cukor és szénhidrát nélküli receptet!!Előre is köszönöm és a helyesírási hibákért bocsánat
2010. máj. 3. 17:08
 1/4 anonim válasza:
Amit én fogyókúra közben ettem és finom is az a spenótos tészta! Kicsit furán hangzik de isteni finom! Szóval: Jó sok fokhagymával megfőzöd a spenótot. Főzöl ki !DURUM! tésztát. Kivajazott tepsibe így bele rakod: egy sor tészta egy sor spenót... (míg el nem fogy.) A tetejére finom ha reszelsz egy kis sajtot is! Remélem segítettem!
2010. máj. 3. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi majd kipróbálom és amúgy milyen módszerrel fogyóztál és ha a szabad tudnom akkor mennyit sikerült leadnod???
2010. máj. 3. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:

javaslom, hogy csíráztass bio magokat! nagyon egészségesek, és már egy kis adag is eltelít, mert tele

van a szervezet számára hasznos tápanyagokkal. méregteleníti is a szervezetedet, ezáltal is könnyebben megy a fogyás. igyál sok tiszta vizet! édesítéshez használj természetes édesítőt, sztíviát vagy agavé szirupot. egyél minél kevesebb húst, csinálj gyümölcs turmixokat. kerüld az egészségtelen, adalékanyagozott ételeket, chipseket, gyors éttermi kajákat! nézegess vegetáriánus és vegán gasztroblogokat, ott sok kreatív zöldséges receptet találsz.

itt egy zabpelyhes süti recept: [link] (az alma mennyisége héj és magház nélkül legyen annyi, amennyit a recept ír)

a natúr (cukrozatlan) zabpehely bár szénhidrát, de lassan bomlik le, így sokáig jóllakottnak érzed tőle magadat.

remélem tudtam segíteni!

2010. máj. 3. 18:33
 4/4 anonim válasza:
Én 9kg-ot adtam le úgy hogy egy hónapig salátát/grillezett húsokat ettem. Most már egy héten egyszer van ilyen saláta nap és inkább sokszor eszem keveset.
2010. máj. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!