Szabó Éva Györgyi kérdése:
Ti sem használnátok fel a lejárt szavidejű vaníliás cukrot, ugye?
Figyelt kérdés
Találtam 6 csomaggal, és nem tudom mitévő legyek.
Köszi a választ!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
2016. dec. 24. 11:19
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi ideje járt le. Ha fél éven belül, akkor né tuti felhasználnám (bár attól is függ, hogy kibontva milyen az állaga)
2/10 aperitif válasza:
Megszagolnám, megkóstolnám, és ha rendben van, akkor biztos elhasználnám. A vaníliás cukorban nem sok olyan dolog van, ami meg tudna romlani.
3/10 anonim válasza:
A vaniliás cukornál az egyetlen, ami miatt "megromlik", hogy elmegy az illata, más baja nem lehet. Szóval nyugodtan fel lehet használni, legfeljebb több kell belöle a megszokott íz eléréséhez.
4/10 anonim válasza:
A cukor korlátlan ideig eltarthato, a vaníliás cukorban pedig csak aroma van, ami szintén nem fog megromlani
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A szavideje: 2015. 01. 12. szóval elég régi. :)
Illata jó, van egy pici mellékíze, összeállva nincs, pergős.
2016. dec. 24. 12:17
6/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a szavidő így van feltüntetve: 01.12.2015. én mindig úgy értelmezem, hogy az adott év december elsejéig lehetett volna felhasználni.
2016. dec. 24. 12:42
7/10 anonim válasza:
Az valóban december 1, de inkább kidobnám, azért 6 csomag nem egy nagy tétel.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem használtam fel. Inkább kidobom, mert nagyon régi.
Azért köszi mindenkinek!
2016. dec. 24. 17:06
9/10 anonim válasza:
Ha tavaly járt le, akkor kidobnám, ezért nem kockáztatnám, hogy az egész süti pocsék legyen.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, én is így gondolom.
2016. dec. 25. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!