Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lejárt szavidejű sütőporral,...

Lejárt szavidejű sütőporral, vanillin csukorral, habporral, tortazselével, pudinggal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Koleszos vagyok, sajnos nem volt időm sütögetni a félévben, és megromlottak. Már csak a kuka maradt?

2012. jún. 14. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajna, de ez van!
2012. jún. 14. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Most ne sajnáld kidobni, így még mindig olcsóbban megúszod, mintha felhasználod, aztán pedig jön valami gyomor rontás, vagy nem kel fel a piskóta és akkor veszett a tojás stb. is.

Majd ősztől a koleszban ezekből is csak olyankor vásárolj, amikor konkrét sütéshez vásárolsz vajat, tojást, lisztet, élesztőt stb. Olyankor vásárolj ezekből is, ami éppen akkor kell.

2012. jún. 14. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha normális száraz helyen tartottad őket, és nem 2 éve járt le a szav.idejük,csak 1-2 hónapja,felhasználhatod őket.
2012. jún. 14. 19:23
 4/8 anonim válasza:
Én is simán felhasználnám, ha csak egy két hónapja romlott meg.
2012. jún. 14. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Felhasználható.Ez nem romlékony cucc.Már használtam ilyet,semmi gáz nincs vele. A szavatossági idő a forgalomba hozatalt jelzi.
2012. jún. 14. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem romlanak ezek meg, szinte mindegyik csak adalékanyagokkal dúsított cukor/kukoricakeményítő.
2012. jún. 14. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem csak 1-2 hónapja romlottak meg :( van 2010-es is. valahogy eddig nem jutott eszembe átnézni a cuccokat, nem kölözködtem, aztán így a helyülön maradtak. Lehet h a nemrég lejártakat még megpróbálom hasznosítani.
2012. jún. 14. 20:53
 8/8 Szívcsakra válasza:

A vsnillint mrgszagolod, ha van még illata jó, ha eldzállt az aroma, akkor csak egy kiskanál cukor.

A sütőpor lehet döglött és a habpor nem éri meg a kísérletet, drága ahhoz a tejszin.

A zseléport fel lehet főzni ahogy kell, én gyümölcsteába szoktam, ha kicseppented és zselé lesz, akkor megkóstolo ha nincs szekrényszaga, akkor jó 😊

2021. jún. 27. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!