Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Mekibe lehet bevinni bármifé...

A Mekibe lehet bevinni bármiféle italt?

Figyelt kérdés
Arra értem, hogy mondjuk beviszek colat vagy ásványvizet, és ott iszom. Meg lehet tenni? Mármint azért nem dobnak ki, ugye? Csak, mert direkt van kitéve üdítős automaták. Olcsóbban kijönnék így.

2016. nov. 4. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem egy Astoriáról van szó,.hanem egy gyenge minőségű gyorsétteremről. Én évek óta saját vizet iszok. Soha nem szóltak. Nem tudok ivás nélkül enni. Ha nem tetszik és egyszer kidobnak, akkor átmegyek egy másikba. Van elég Meki.
2016. nov. 5. 09:11
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a bunkóság netovábbja bármilyen vendéglátóhelyen saját üdítőt inni vagy ételt enni mert az úgy "olcsóbb". Akkor ne menj be, az még olcsóbb.
2016. nov. 5. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

jaaj a sok erkölcscsősz, istenem, de szánalmasak.. miért kell túlzásba esni és ételhordókról meg sutyiban kibontott szendvicsekről okoskodni? ki írt itt ilyet? nem tudtok értelmezni egy egyszerű kérdést? arról volt szó, hogy ITALT bevinni, nem arról, hogy beül a mekibe és a saját kajáját kezdi el tömni. az tényleg gáz.

de italt bevinni szerintem simán belefér. nálam alapból mindig van ásványvíz, nem véletlen cipelem magammal. nem fogok feleslegesen megvenni 5 deci vizet 400-ért, amikor ott van a sajátom. normálisak vagytok?? ez nem egy étterem, ez egy MEKI, ahol mellesleg senki le se sz arja, hogy iszol-e pár kortyot a saját innivalódból. nyilván egy normális, kulturált étteremben gáz lenne, de ne csináljunk már úgy, mintha a meki annyira elit hely lenne, lol. de ti vegyétek csak nyugodtan 400-ért az ásványvizet vagy a vizezett kólát.

2016. nov. 5. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, neked nem futja ásványvízre, de mi vagyunk szánalmasak? Ott lopakodsz és titkon dugdosod az otthonról becsempészett flakonkádat, amiben nyáron jó meleg már a lötty, de te játszod fensőbbségest... gondold ezt át picit.
2016. nov. 5. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
#14 igen, nyilván nem telik ásványvízre:DDD ha meg akartál bántani vagy ilyesmi, ez elég szánalmas próbálkozás volt, mert lehet, több mindenre telik, mint neked, prolikám, csak feleslegesen nem költöm a pénzem hülyeségekre. ki lopakodik meg csempészi be titokban a flakonkáját? lol, nagyon béna vagy. semmit nem csempészek be, mert ha sikerült volna felfognod az előző hozzászólásom, akkor az esetek 90%-ában alapból van nálam ásványvíz, mert utálom, ha szomjas vagyok. tehát alapból a táskámban van, nem azért veszem, hogy majd a mekiben jól meghúzom titokban. ha már ott van nálam, akkor meg minek vegyem meg ugyanazt 4x annyiért, te szerencsétlen? nem dugdosom, mert nem érzem gáznak, előveszem és iszom belőle, ha szomjas vagyok, senkit az égvilágon nem érdekel, maximum a hozzád hasonló proletárokat, akiknek a mekizés egy esemény és úgy mennek oda, mintha valami jó hely lenne. remélem, még ki is öltözöl hozzá. ha kólát kívánnék esetleg vagy narancslevet, akkor azt veszek, hidd el, nem vág földhöz 300 forint, de gondolom, te imádsz mások zsebében turkálni. inkább menj el egyszer egy rendes étterembe és ne legyél ennyire frusztrált.
2016. nov. 5. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

A sok panelproli játssza itt az agyát, hogy étterembe jár, illetve mivel arra nem telik, ezért pótlólag a mekibe. Azután belop mindenféle étket, csak, hogy spóroljon néhány forintocskát.

Sajnos fel sem fogják, hogy a világ legnagyobb bunkósága étterembe ételt vagy italt bevinni.

De az ekkora bunkóknak hiába is magyarázná az ember, mert a borsónyi agyukkal ezt úgy sem értik meg!!

2016. nov. 5. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
a mekdonálc neked hol étterem, te nyomorult? amerikában is kb a legalja söpredék jár oda.. itt is leginkább a magadfajta. öld meg magad
2016. nov. 6. 02:22
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt nem tartom bunkóságnak. Ritkán fordul elő, hogy van nálam egy üveg víz vagy üdítő mert legtöbbször megfeledkezem róla (mondjuk nyáron azért odafigyelek rá). Ha mégis teszek a táskámba, akkor pedig folyamatosan késztetést érzek arra, hogy megigyam ezért általában már induláskor elfogy az egész, szóval általában otthon iszom és útközben beülök valahova, ha később megszomjazom. Viszont már velem is előfordult, hogy volt nálam egy üveg innivaló és abból ittam, miközben mondjuk a Mekiben ettem. Lehetséges, hogy én vagyok a bunkó meg a paraszt meg nem tudom mi, de én ezt nem tartom illetlenségnek, bunkóságnak és szerintem senkit nem érdekel, hogy te most éppen mit eszel, mit iszol. Nem vagyok sóher meg nem vagyok proli stb., de őszintén szólva hülye lennék venni magamnak egy amúgy is felárazott vizet, amihez máshol sokkal olcsóbban hozzá tudnék jutni, mikor amúgy is van nálam egy teli üveg innivaló. Ha nincsen nálam, ha mást kívánok meg, ha mondjuk hűtött innivalót szeretnék inni, akkor nem csorgatom a nyálam a körülöttem ülők innivalóját nézve, hogy "hú, de jó neki stb." miközben szorongatom a kis üveg vizemet, hanem elmegyek és veszek magamnak olyat, amit szeretnék. Egyébként általában valamilyen menüt szoktam enni, amihez eleve jár egy pohár innivaló. Nem értem, hogy mi a probléma... Az, ha bemész, leülsz és annyira otthon érzed magad, hogy szépen megterítesz magadnak és teljes nyugalomban elkezdesz eszegetni, miközben nem vettél semmit vagy max. egy üveg vizet, az nyilvánvalóan gáz és azért jogosan szólnak is, illetve az is más eset, ha egy magasabb színvonalú, nagy presztizsű étteremről beszélünk mert a Mcdonald's azért elég távol áll attól.
2016. nov. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!