A Mekibe lehet bevinni bármiféle italt?
Szóval beülsz pl. egy étterembe, majd előveszel egy éthordót és tálalsz magadnak, majd a zsebedből a kólát, végül egy termoszból kitöltöd a kávédat, megiszod és mint aki jól végezte a dolgát hazamész?!
Így gondoltad?!!
"Olcsóbban kijönnék így"
Látom, hogy van élet az agyhalál után...
Én simán felcsapom a hey-ho almalevemet a mekiben,mert imádom az almalevet,anélkül nem tudok élni sem! :D
Jó mondjuk annyi,hogy előveszem a táskámból,iszok egy kortyot, és azzal a lendülettel vissza is rakom.. A menühöz amiket általában veszek úgyis jár üditő,de én azokat annyira nem szeretem,mert hihetetlenül fel van vizezve az egész,és ha nem jól találják el a szörp arányokat,akkor nem is hasonlít egy-egy ital az eredeti ízére, ami nálunk elég sokszor előfordul!
mondjuk a mekiben ha menüben kéred,akkor viszonylag olcsón megkapod az üditőt is.
de egyet értek,hogy fel van vizezve az egész és nem igazán éri meg még olcsón sem.
én úgy szoktam,hogyha tudom,hogy nem kérek innivalót,akkor mielőtt bemegyek az étterembe iszok. és ha kimentem akkor megint iszok.
bent szerintem bunkóság elővenni és lehet még meg is szólnak miatta. azért nem szokott az ember órákat tölteni a mekiben .10-15 perc alatt megeszed utána ha kimentél iszol. szerintem ez így elfogadható.
általában szólni szoktak ezért más éttermekben is,hogyha kívülről viszel be innivalót és azt iszod.van ahol még táblát is kiraknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!