Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vegyek reggelire ha nincs...

Mit vegyek reggelire ha nincs időm csinálni semmit?

Figyelt kérdés
Peksüteménynél valami egészségesebb kellene de sokat se akarok fizetni, van ilyen vagy esélytelen?
2016. okt. 17. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha olcsót, jót akarsz, akkor készíts. Ne reggel. Előre. Este. 5 percben. Aztán edd meg otthon. Sokan így tesznek.
2016. okt. 17. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Reggel tényleg nem szórakozik ezzel senki, hanem előző este megcsinálod a paprikás, paradicsomos, uborkás vagy amit akarsz szendvicsedet és reggel csak kiveszed a hűtőből.
2016. okt. 17. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha nincs időm otthon reggelizni, akkor általában natur joghurtot veszek és sonkát. Számomra ez finom laktató.

Ilyen "kenyerem" mindig van otthon is és a munkahelyemen is. Van amikor csak ezt eszek, vagy ha a joghurt-sonka kombóval nem lakom jól, akkor eszek mellé.

[link]

Nem tudom mennyire egészséges, nagyon finom, ezért választom.

2016. okt. 17. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nincs időd? Hagyjuk már.. Persze, ha fél órvával indulás előtt kelsz fel akkor tényleg nincs, de ne mond már hogy lehetetlen megoldani hogy 3-5 percet ráfordíts a reggelire. Szendvicset, zabpelyhet, gyümölcsöt, ilyesmit kábé két perc alatt össze lehet rakni, de egy rántottát is 5 perc alatt kényelmesen elkészítesz. Én reggel hatra járok dolgozni, de soha nem hagyom ki a reggelit.
2016. okt. 17. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcs (banán, alma, szőlő stb.), tejtermék: joghurt, kefir stb., magok (dió, mandula stb.). Péksüteményből is van olyan, ami nem annyira egészségtelen, teljes kiőrlésű stb.
2016. okt. 17. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Féldecis. Nézz meg egy boltot reggel, milyen sokan azt reggeliznek. Ennyi ember nem tévedhet. Sokféle ízesítéssel kapható, biztosan megtalálod a neked legjobban ízlőt.
2016. okt. 17. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, neked mi passzol reggelire, mit kívánsz. Én semmit, de ha reggeliznék, az tojás lenne. 1 perc alatt megsütöm (lehet, hogy csak indukcióson van így s persze nem lesz pirosra sült, de az nekem nem baj). De ha felteszem lágy vagy főtt tojásnak, akkor is elvan, azalatt lehet fésülködni, öltözni, pakolni... Evésre kell több, azt szeretem nyugodtan, bekapni akár másodpercek megfelelőek, ha nem nagyon sok tojásról van szó.

De vehetsz egy szelet sajtot és egy paradicsomot is. Pár banánt. Egy kis mogyorót. Attól függ, mit szeretsz s mi laktat.

2016. okt. 17. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Ja, csatlakozom ahhoz a véleményhez is, hogy elkészítheted este. A párom 5 után indul munkába, nincs az az isten, hogy reggelire pazarolja az időt, amikor így is korán kel, viszont egy hatalmas reggelire szüksége van, előző este készíti el pár perc s félóra közti időráfordítással (zabkása, rántotta rizzsel - főtt rizs mindig van itthon, süti, miegymás) s a munkahelyén eszi meg.

Sokan készítenek előre ételt, nem egy rossz opció.

2016. okt. 17. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Joghurt és nosztalgia kifli :) vagy az a nagy sós perc teával vagy tejes kávéval
2016. okt. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!