11/36 A kérdező kommentje:
Milyen magyarok vagytok ti, hogy undorodtok a tejtol? :P En a frissen fejt, nyers tejet is megiszom. :D
2016. okt. 16. 09:51
12/36 anonim válasza:
Az a te bajod. Értelmes ember nem issza anyaállatok tejét.
13/36 A kérdező kommentje:
Ha nem fejnek a tehenet, elpusztulna. Akkor sajtot, turot, vajat, joghurtot, gyumolcsjoghurtot, fagylaltot sem fogyasztatok?
2016. okt. 16. 10:24
14/36 A kérdező kommentje:
Emellett, szerinted mi lenne szegeny allattenyesztokkel? Talan a Dunaba kellene onteniuk a tejet, mert te finnyas varosi vagy?
2016. okt. 16. 10:37
15/36 anonim válasza:
Nem vagyok finnyás városi, pont hogy falun élek és amit tudok magamnak termelek. Sajtot eszek, mást nem. Van növényi joghurt, tejszín, túró, tökéletesen boldog vagyok vele köszönöm.
16/36 anonim válasza:
Amúgy nem pusztulna el a tehén ha nem fejnék, hanem a borjának adhatná a tejét helyetted pl. Ahogy az természetes lenne...
17/36 A kérdező kommentje:
A tehen akkor is ad tejet, ha nincs kisborja.
2016. okt. 16. 10:45
18/36 anonim válasza:
????????????, :DD:D:D:D:D: te viccelsz???
A tehén, mint minden emlős állat csak akkor tejel, ha ellett. Utána 10-11 hónapig lehet fenntartani a tejtermelést
Az ipari tejelőteheneket kb. évente megtermékenyítik a folyamatos tejtermelés érdekében.
19/36 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem, hogy ha mar elvalasztjak az anyjatol, vagy mar takarmanyt is eszik a borju, a tehen tovabbra is ad tejet.
2016. okt. 16. 12:40
20/36 anonim válasza:
Igen, de összesen (a szoptatással együtt) max. 10-11 hónapig. Amúgy a borjat az első napon elválasztják, és sosem kap tejet. Kicsit informálódj már :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!