Te kávéfüggő vagy? Milyen kávét iszol? Hány csészével iszol meg naponta? Meg tudnál lenni nélküle?
Jó kérdés. Fizikailag nem vagyok függő, de rengeteget iszom. Volt nap, amikor másfél liter simán megvolt, bár nem feketén (de úgy is menne, csak nem szeretem feketén inni).
Változó, hány csésze, a 8-10 mondjuk egy jó szám, de ma csak 4-nél tartok s szerintem nem lesz több. Ha elutazom, akkor általában nulla.
Instant kávét iszom, valami olcsót, de nekem ízlőt s nem keserűt (főleg amióta nem édesítem, fontos ez, nem bírom a keserű italokat). Nem vagyok kávéínyenc.
Meg tudnék lenni nélküle, simán, a szervezetemnek nincs szüksége kávéra s lelkileg is annyi mást ihatok, ehetek, tehetek, ott van pl. a tea, más szempontból pedig a kakaó. Ahogy írtam, ha elutazom, akkor nem iszom, mert nem kell (s mert sehol sincs házi, édes kókusztejes zsírtej hozzá, mint itthon). Csak nincs elég motivációm, hogy ne igyam s megvan a szerepe az életemben. De kezdem megunni, szerintem most már leépítem.
Nem vagyok függő. Napi 1, max 2 csésze cappuccinót szoktam inni, általában vaníliás vagy csokis szójatejjel készítem.
Meglennék nélküle, az ízét szeretem de nem gond, ha pár napig nem iszom :)
Pont most főtt le.:)
Omniát iszom, napi 4-5 kávét.Valószínű függő vagyok, mert ha reggel nem innék(volt már rá példa tán egyszer) iszonyú fejfájásom lesz.16 éve kávézom, feketén iszom, az édes ízeket nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!