Ha 3-4 naponta megiszok 1,5-2 l bort + 3,4 doboz sört, illetve közte naponta 2-3-4 doboz sört az alkoholizmus?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3432..
már ezt a kérdést is én írtam ki 3 éve. Azóta kb folyamatosan piálok, változó intenzitással de ez a heti részegeskedés szinte mindig megvolt.
Mikor jönnek a durvább, igazi alkoholista tünetek, elovonások?
benyúltam, nem érzek fájdalmat!
mit jelentene a fájdalom? Májnagyobbodást? vagy mit?
A jobb bordaív alatt, ha tapintható a májad, avgy fáj, az már gáz. A májgyulladás rendszerint fáj. De nem mindig. A sárga májsorvadás általában nem fáj, kezdetben. Utána se a máj fog fájni. Nem is lesz.
Bortól, pláne minőségitől, illetve sörtől sokkal lassabban fogsz kikészülni, mintha töményet innál. H a szerencséd van, a májad ezt a dózist még 20-25 évig is bírja. Egyvalamire nem számíts, hogyha ezt az életmódot folytatod: hogy hosszú életet fogsz élni. De ne aggódj, ez rajtad kívül senkit se fog zavarni, mert negyven évesen hetvennek fogsz kinézni.
Igen, alkoholista vagy, különösen hogy azt írod, már 3 év óta megy ez nálad.
El kell döntened, hogy folytatod-e ezt az életmódot és azzal lemondasz egy normális, boldog életről, vagy jelentkezel valami elvonóra, és akkor még reménykedhetsz, hogy más módon is megtalálod a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!