Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Edzéshez milyen étrendet...

Tikmik00 kérdése:

Edzéshez milyen étrendet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Elég sovány vagyok, 54kg 170 cm, és egy kis izmot szeretnék. Ehhez most elkezdtem súlyzó, és saját testsúlyos edzést, de mit egyek hogy hatása is legyen? Hallottam a tojást, de még mit ajánlotok? És miből mennyit? (16/F)

2016. aug. 23. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt minden le van írva, még nézelődhetsz a honlapon, hogy informálódj.

[link]

2016. aug. 23. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia:) Főként szénhidrátra és fehérjére lenne szükséged. A pontos arányok alkattól függnek, vannak ilyen kalkulátorok is a neten :D Annak fényében nézd meg az adott élelmiszerek ezen tartalmát:)

Amúgy sok készítmény is van, bár én nem vagyok a hívük. Egyszer vettem nővéremnek, aki alig 40kg, és azt mondta fel tudott szedni picit tőle, bár ő nem sokat sportol.

A fehér hús kombináció a legjobb szerintem rizzsel (szénhidrát +sok fehérje elven) emellett teljes kiőrlésű kenyérből készíts szendvicset uzsira, tízóraira. Reggelire a zabkását ajánlom gyümölcsökkel. Ebédre sok husi+zöldség+rizs (krumplival ne), vacsorára jók ezek a shakek, de ha éhes vagy még egyél hasonlót, mint ebédre :) Csak kisebb mennyiségben :)

2016. aug. 23. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 23. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell sok szénhidrát, ha az embernek az nem jön be. Sokan kigyúrták már magukat zsírra alapozott energiabevitellel is, kinek mi fekszik.

A fehérjebevitel s a kalóriaplusz fontos s persze minden esszenciális tápanyag bevitele, rendes pihenés is kell a megfelelő edzés mellé...

2016. aug. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!