Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak szerintem kiábránditó és...

Csak szerintem kiábránditó és mohóság ha egy nő gyorsan eszik?

Figyelt kérdés

Én magam nő vagyok szeretek enni nincs is ezzel probléma. Viszont van egy barátnőm aki olyan gyorsan eszik hogy már majd megfullad az ételbe. Ki se élvezi a falatokat hanem csak gyűri befele utána meg a villaval hangosan kapargatja le az etelmaradekot türelmetlenül. Magyarul nem lehet kulturaltan vele leülni enni. Ráadásul túlsulyos is ugyhogy szerinetem nem tul vonzo latvany valakit ilyen mohonak latni.

Legyen ferfi vagy nő en az illető de én akarmilyen éhes vagyok akkorse fogok habzsolni ha valakivel leülök étkezni hanem normálisan eszek és türelmesen. Én undorodom attol ha valaki állat modjara habzsol.

Mi a véleményetek erről?

2016. aug. 15. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos, hogy nő? Ha egy férfi eszik ugyanúgy gyorsan, az miért más? Amúgy meg nem, szerintem nem kiábrándító. Egen mindenki úgy, ahogy akar, minek még ebbe is belekötni? Bár igaz, ami igaz, lassan enni elvileg egézségesebb :)
2016. aug. 15. 18:46
 12/12 anonim válasza:
Kit érdekel? Hadd egyen ahogy jól esik.
2016. szept. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!