Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak szerintem kiábránditó és...

Csak szerintem kiábránditó és mohóság ha egy nő gyorsan eszik?

Figyelt kérdés

Én magam nő vagyok szeretek enni nincs is ezzel probléma. Viszont van egy barátnőm aki olyan gyorsan eszik hogy már majd megfullad az ételbe. Ki se élvezi a falatokat hanem csak gyűri befele utána meg a villaval hangosan kapargatja le az etelmaradekot türelmetlenül. Magyarul nem lehet kulturaltan vele leülni enni. Ráadásul túlsulyos is ugyhogy szerinetem nem tul vonzo latvany valakit ilyen mohonak latni.

Legyen ferfi vagy nő en az illető de én akarmilyen éhes vagyok akkorse fogok habzsolni ha valakivel leülök étkezni hanem normálisan eszek és türelmesen. Én undorodom attol ha valaki állat modjara habzsol.

Mi a véleményetek erről?

2016. aug. 15. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Én is nő vagyok szeretek enni és élvezni az ízeket. Nem rég az egyik ismerősöm hasonló témakörben végzett kutatást a mohoság és az ízek kiélvezésével kapcsolatban egy munkájához. Valami olyasmi lett az eredmény ,hogy ezek az emberek olyan családokban nőttek fel ahol nem nagyon tudtak az asztalra mit tenni vagy nem tudtak főzni és ezért mohok nemérdekli az íz őket csak az minél előbb megegye mert azt már nem veszik el tőlük. Ezek az emberek nem nyitottak az új dolgokra. Egyébként én sem eszem mohon élvezem az ízeket és nyitott vagyok minden új ételre. Én olyan közepes tempóban eszek azt sem szeretem ha valaki túl lassan eszik. A másik ha turkál az ételbe finyásan..
2016. aug. 15. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

12 éves vagyok, és mindig kerül étel az asztalra.. Mégis nagyon gyorsan eszek. Nem tömök, nincs tele a két pofazacskóm, de nagyon gyorsan megeszek bármit. A probléma az, hogy én nem akarok ilyen gyorsan enni, de lassabban nem megy, hiába próbálkozom. Az ivásnál is ugyanez van. Néha sikerül tartóztatnom magam, de nem igazán. Nem vagyok egyáltalán kövér, csak egy kicsit vastagabb a combom meg van egy kis pocakom. Én is élvezni akarom az ízeket, de csak nagy akaraterővel tudok lassan enni. Apukám is ilyen.. Alig rágjuk meg a kaját szinte, pedig ez nem is egézséges így egyáltalán.

Apu meg amúgy nagyon vékony, egy deka felesleg sincsen rajta. Nem tudom hova tenni ezt.. Nem hittem volna, hogy ez kiábrándító dolog lehet.

12/L

2016. aug. 15. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Nemcsak kiábrándító, de idegesítő is, mert az ember igyekszik behozni és szintén falni, vagy lemarad és ott eszik még fél óráig, amikor a másik már régen bepakolt mindent és csak néz.
2016. aug. 15. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

12 évet vendéglátásban dolgoztam. Hozzászoktam az 5 perces evéshez. Nem habzsolás, sietség.

Én meg az ilyen "barátnőktől" undorodom...

2016. aug. 15. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem abban semmi kiábrándító és mohó nincs, ha valaki gyorsan eszik. Éhes, nincs ideje, így szokta meg, stb.

Ha zabál és tömi magába a kaját undorítóan az tényleg gáz.

De ez két teljesen különböző dolog. Attól, hogy gyors még nem biztos, hogy undorító malac.

2016. aug. 15. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond azzal ha valaki gyorsan eszik, az a gond ha malac módra, csupa kaja az arca, keze, meg hasonlók. Vagy épp a kést sem tudja használni és marcangolja kézzel a húst, stb. Na ezek gáz dolgok társaságban... De simán a gyors evéssel miért lenne gond? Nem egy irányított dolog ez, mindenkinek van egy tempója ami kényelmes, úgy eszik és kész.
2016. aug. 15. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Na, nekem meg olyan barátnőm volt, aki turkálta az ételt, csak nyammogott egy órán át, neki egy tányér leves 25 perc volt, ráadásul sosem fejezett be egy tányér ételt sem, mert mindig otthagyott pár széttunkolt falatot. Utáltam vele enni, mert annyira körülményes volt és sosem evett élvezettel.

Engem ez a szötymörgős, válogatós, kínszevedés nyammogás ábrándít ki.

2016. aug. 15. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Sokkal kiábrándítóbb dolgok vannak a gyors evésnél. Pl amikor valaki nem tud rendesen késsel-villával enni. Nyáron voltunk esküvőn, 17 éves lány marokra fogta az evőeszközt az asztalunknál.

Vagy amikor valaki csámcsog, nyammog, fintorogva turkálja az ételt, meghagyja a felét, pedig magának szedett (főleg svédasztalnál), esetleg olyan lassan eszik, hogy még a levest sem fejezte be, mikor mások már a desszertnél járnak.

2016. aug. 15. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Ha valaki siet és azért eszik gyorsan az más dolog és nincs is vele gond.

De ha valaki épp nem siet és ráérne de akkoris habzsolva eszik mintha nem lenne lehetősége már többet az életben enni számomra furcsa. Főleg hogy egy túlsúlyos nőről van szó aki állandoan panaszkodik hogy mennyire elégedetlen a testével.

Számomra az a kép jön le róla hogy zabál és mohó. Bocsi én akkoris igy gondolom, főleg ha hölgy az illető.

2016. aug. 15. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Kit érdekel?
2016. aug. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!