Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító, hogyha kiderül a másik félről, hogy van benne cigány vér?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 09:48
1/18 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, majd mindenkibe van már. Sok évszázados együtt élésben, ki tudja mik történtek.
2/18 anonim válasza:
Inkább az a kiábrándító, ha valaki ez alapján ítél. Az számít hogy milyen emberileg, nem pedig az hogy kik voltak a felmenői.
3/18 anonim válasza:
Nekem nem,nem érdekel,hogy valakinek milyen felmenői vannak,tetszen kívül-belül más nem érdekel. 18l
4/18 anonim válasza:
Engem sem zavarna ha nem úgy viselkedik, és pláne ha eddig nem volt semmi gond ,jól kijöttetek egymással akkor ez igazából mellékes.
5/18 anonim válasza:
Nekem van tapasztalatom benne és el kell, hogy mondjam szerintem egyáltalán nem jó, ha valakiben túlnyomó részt cigány vér van. Meg is mondom miért, próbálom megfogalmazni érthetően, hogy átmenjen. Sok roma ismerősöm van, de most csak egy példát hoznék: Megismerkedtem egy csajjal, olyan környékről jött, ahol szociális lakások voltak kiadva cigányoknak, ő állította magáról, hogy nem az, hanem félig más (direkt nem írom le milyen nemzetiségű, sose tudni lehet olvassa és magára ismer :) ). Rövidre zárom, hasonlatos volt a cigányokhoz, viselkedésében inkább, végül már abban sem volt biztos, hogy ő nem az :). Szerintem csak szégyellte bevallani, de végül magamtól is rájöttem, hogy 100%-ban romák lakta szociális lakásokban miért lakna magyar, hisz elvileg nem szorult rá meg semmi, de az apja igen :)). Mint írtam a viselkedése buktatta le :) azonnal megszakított minden kapcsolatot, pedig elfogadtam volna. Olyan volt mint egy kirakós, ahogy egyre jobban összeáll a kép úgy volt egyre kiábrándítóbb, hogy hazudozik. Később láttam, hogy drogos bűnöző cigányok fényképeit lájkolgatta a facen :) na ott meggyőződtem, hogy nem is baj, hogy nem jöttem össze vele. Ez most csak egy sztori volt, de hozhatnék még nem párkapcsolati illetve nem saját párkapcsolati tapasztalaton, de közeli ismerőstől származó példákat.
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem leginkább a viselkedésétől lesz valaki cigány, nem feltétlenül a vérétől.
Lehet lepontozni.
7/18 anonim válasza:
Ha értelmes vagy, akkor semennyire.
8/18 anonim válasza:
Én nem a másik féltől félnék, hanem a családjától. Vér nem válik vízzé.
9/18 anonim válasza:
nagyon
amilyen az ideálom, kétlem, hogy ez előfordulna
10/18 anonim válasza:
Ezt a videót nagyon ajánlom nektek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!